Η Miss Austria 2013 σκοτώθηκε κάνοντας τζόκινγκ στις Άλπεις | Photos

η-miss-austria-2013-σκοτώθηκε-κάνοντας-τζόκινγκ-στι-296819

Κέρδισε τον τίτλο της πιο όμορφης γυναίκας στην Αυστρία το 2013. Είχε όλον τον κόσμο στα πόδια της, αλλά εκείνη επέλεξε μία λιγότερη φανταχτερή καθημερινότητα, ζώντας σε ένα σπίτι-καταφύγιο, σε ορεινή περιοχή του Τιρόλο. Λάτρευε τη φύση και την υγιεινή ζωή. Τελικά, η αγάπη της για το δάσος και το τζόκινγκ, έμελλε να της κοστίσει τη ζωή της. Η Ένα Κάντιτς σκοτώθηκε τρέχοντας σε ορεινή τοποθεσία κοντά στο σπίτι της. Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, η 26χρονη κοπέλα έπεσε από μεγάλο υψόμετρο, με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλά τραύματα και να υποκύψει σε αυτά, αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ena-KadicΗ καλλονή από την Αυστρία έκανε τζόκινγκ στο βουνό Μπέργκισελ, όταν για άγνωστους λόγους, έπεσε σε γκρεμό. Την τραυματισμένη κοπέλα εντόπισαν δύο μαθητές, στην περιοχή «Βράχος του Δράκου». Αμέσως μετά το ατύχημα, η Ένα Κάντιτς επικοινώνησε με τον αδερφό της μέσω του κινητού τηλεφώνου της, τον οποίο και ενημέρωσε για το ατύχημα, λίγο πριν χάσει τις αισθήσεις της.

Η διάσωσή της έγινε μέσω ελικοπτέρου, το οποίο τη μετέφερε σε νοσοκομείο του Ίνσμπρουκ, όπου και κατέληξε στα τραύματά της την Τρίτη (20/10) το πρωί. Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος παραμένουν αδιευκρίνιστα, καθώς η 26χρονη κοπέλα δεν πρόλαβε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Η αστυνομία, ωστόσο, διευκρίνισε ότι η Κάντιτς ήταν έμπειρη δρομέας και ότι γνώριζε πολύ καλά την περιοχή. Τα στατιστικά στοιχεία πάντως, αναφέρουν ότι 115 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και 2.385 έχουν τραυματιστεί από τον Μάιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο στην περιοχή των Άλπεων!

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook