Η Google χαρίζει 2GB αποθηκευτικού χώρου: Πως θα κερδίσετε το δώρο

η-google-χαρίζει-2gb-αποθηκευτικού-χώρου-πως-θ-213771

google2Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου, η Google έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για όσους επιθυμούν λίγο παραπάνω χώρο για διαδικτυακή αποθήκευση.

Θέλοντας να γιορτάσει την 12η επέτειο της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου αλλά και να υπενθυμίσει πόσο σημαντική είναι η ασφάλεια στον χώρο του διαδικτύου, η τεράστια εταιρία διαδικτυακών υπηρεσιών αποφάσισε να κάνει ένα… δώρο σε κάθε χρήστη της. Ένας απλός, ολιγόλεπτος έλεγχο ασφάλειας είναι αρκετός για να εξασφαλίσει 2GB αποθηκευτικού χώρου σε όποιον τον πραγματοποιήσει.

Ο επιπλέον χώρος, μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου ασφαλείας, θα προστεθεί μόνιμα στον ήδη διαθέσιμο που υπάρχει σε κάθε λογαριασμό της Google. Είναι ένα ευχάριστο, μικρό δώρο της Google, με σκοπό να ενισχυθεί η προσπάθεια καταπολέμησης των διαδικτυακών κινδύνων.

Το «check up» της Google ενημερώνει τους χρήστες για την εγκυρότητα του λογαριασμού τους, για τις πρόσφατες δραστηριότητες τους αλλά και για τις συσκευές που μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτόν. Η εταιρεία αναφέρει ότι θα δωρίσει τα 2GB στο Gοogle Drive στις 28 Φεβρουαρίου. Σε όσους κάνουν τον έλεγχο ασφαλείας, θα σταλεί email από την Google, που θα τους επιβεβαιώνει για την προσθήκη των 2GB.

Για να πραγματοποιήσετε τον Έλεγχο Ασφαλείας της Google, αρκεί να πατήσετε εδώ.

Πηγή: techit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook