Η Fraport «πετάει»… χωρίς τα Χανιά | Απομόνωση και συρρίκνωση στο εσωτερικό για τον «Δασκαλογιάννη» | Πίνακες

η-fraport-πετάει-χωρίς-τα-χανιά-απομόνωσ-0

Καμία ένδειξη για αναστροφή της φθίνουσας πορείας που ακολουθεί το αεροδρόμιο Χανίων δεν υπάρχει στα στοιχεία του Ιουνίου που έδωσε στη δημοσιότητα η Fraport, με τις αφίξεις εσωτερικού να καταγράφουν μείωση 38,9% σε σχέση με τον Ιούνιο του 2017.

Αντίθετα, σε ό,τι αφορά στις αφίξεις – αναχωρήσεις εξωτερικού, τον φετινό Ιούνιο υπήρξε αύξηση 9,6%, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Fraport Greece όπως βλέπετε στον πίνακα που ακολουθεί ενώ συνολικά από τα στοιχεία του εξαμήνου προκύπτει στασιμότητα με οριακή μείωση 0,3%.

Συνολικά αύξηση της επιβατικής κίνησης κατά 10,9% κατέγραψαν τον Ιούνιο τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια, φθάνοντας συνολικά τους 4,361 εκατ. επιβάτες με βασικό μοχλό την άνοδο των αφίξεων από το εξωτερικό κατά 13,7% στα 3,773 εκατ. Με τον Ιούνιο ολοκληρωμένο, το πρώτο εξάμηνο του 2018 οι αφίξεις στα αεροδρόμια που διαχειρίζεται η Fraport Greece εμφανίζονται κατά 11% περισσότερες σε σχέση με το πρώτο εξάμηνο του 2017.

Τα αναλυτικά στοιχεία αναμένεται να γίνουν γνωστά τις επόμενες ημέρες, ωστόσο, σε ό,τι αφορά τα Χανιά και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η σοκαριστική συρρίκνωση στην κίνηση του εσωτερικού θα είναι ακόμα εντονότερη τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, καθώς το κενό της Ryanair δεν έχει αναπληρωθεί.

zarpanews.gr

 

5 thoughts on “Η Fraport «πετάει»… χωρίς τα Χανιά | Απομόνωση και συρρίκνωση στο εσωτερικό για τον «Δασκαλογιάννη» | Πίνακες

  1. Να δουλέψει και το καράβι λίγο. Να μείνει το χρήμα στην Ελλάδα και όχι στο Δουβλίνο, τι δεν καταλαβαίνετε?
    Πόσα σας δίνει η ryan για να λέτε αυτές τις μπούρδες?

  2. Οι Γερμανοι ξερουν….έτσι δεν μας λεγανε….που είναι οι Γερμανοι ομως?Ενταξει από βιομηχανική παραγωγη ξερουν από τουρισμο ξερουν ομως?Χαχαχα εμπρος του κοσμου τεχνοκρατες….σε λιγο θα μας τραγουδανε οι ‘επιφανεις των Χανίων’

    1. γιατι φταινε οι Γερμανοι ;;; με το ζορι περασε στον ελεγχο τους το αεροδρομιο ;;; η μηπως οι δοσιλογοι τους το παρεδωσαν ;;;;

  3. OTAN EIXAΝΕ ΟΙ ΧΑΝΙΩΛΗΔΕΣ ΤΗΝ RYAN ΜΟΥΡΜΟΥΡΙΖΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ EARLY CHECK IN ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΞΤΡΑ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ, ΓΙΑΝΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΙΝΑ ΠΟΥΡΘΕ ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΛΙΝΟ ΚΛΠ, ΚΛΠ. ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΘΕΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΘΑΜΕ!

  4. Αφού οι Γερμανοί ξερουν….έτσι δεν λεγανε?Εδώ σε λίγο θα τραγουδανε οι ‘επιφανεις των Χανιων’….εμπρος του κοσμου οι τεχνοκρατες…με τετοιο τουριστικο ρευμα….στα Χανια…γελάνε και τα τσιμεντα!!!

Comments are closed.

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook