Η Charlize Theron σε μια πόζα που καμιά δεν θα τολμούσε να φωτογραφηθεί!

η-charlize-theron-σε-μια-πόζα-που-καμιά-δεν-θα-τολμού-240829

theron1Δεν μιλάει συχνά, δεν προκαλεί χωρίς λόγο, τα έχει βρει με το σώμα της και πριν από αρκετούς μήνες είχε ξεκάθαρα πάρει θέση εναντίον του ηλικιακού ρατσισμού που επικρατεί στο Χόλιγουντ.

Ο λόγος για την βραβευμένη με Όσκαρ, Charlize Theron, η οποία σε περίπου έναν χρόνο γίνεται 40, διαθέτει κορμί 25χρονου μοντέλου και βρήκε τον καλύτερο τρόπο να το υπενθυμίσει σε όσους είχαν μείνει να θυμούνται μόνο το Όσκαρ και το εκτυφλωτικά όμορφο πρόσωπο της.

Σε συνέντευξη της στο περιοδικό “W”, η οποία συνοδεύτηκε από μία καλαίσθητη, πλην αρκετά προκλητική φωτογράφιση, η Theron – που ούτε μανιακή με τη διατροφή και τη γυμναστική είναι, ούτε φημίζεται για την εμμονή με την εμφάνιση τους – έκανε μάτια να γυρίσουν με το απίστευτα θηλυκό σώμα της, που θα μπορούσε άνετα να συγκριθεί με μοντέλου.

Και μπορεί τον επόμενο μήνα να βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες το πολυαναμενόμενο sequel του “Mad Max: Fury Road”, μπορεί να φημολογείται ότι το καλοκαίρι παντρεύεται με τον Sean Penn, όμως, εκείνη δεν φαίνεται να δίνει καμία σημασία σε όλο τον θόρυβο που την αφορά και δηλώνει… αδιάφορη για τον χρόνο που περνά και τα σημάδια που αφήνει.

«Κανείς δεν πρέπει να στρεσάρεται για την ηλικία του και το χρόνο που περνά. Όταν γυρίζω σπίτι, πλέον ξέρω πως δεν χάνω τίποτα. Κάνω αυτά που μου αρέσουν και δεν έχω να δώσω λογαριασμό σε κανέναν, όπως μου συνέβαινε, όταν ήμουν 30», δηλώνει με χαρακτηριστική άνεση και φωτογραφίζεται σε δύσκολες πόζες με leather από τη συλλογή Dior κόστους χιλιάδων δολαρίων.

theron1oijoytv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook