Η Bild βρίζει πάλι την Ελλάδα: Ούτε ένα σεντ παραπάνω για τους Έλληνες

η-bild-βρίζει-πάλι-την-ελλάδα-ούτε-ένα-σεντ-88828

merkel-660_6Με το αγαπημένο της θέμα, την Ελλάδα ασχολήθηκε και πάλι η γερμανική εφημερίδα Bild και κατά τη συνήθη πρακτική της άρχισε πάλι να βρίζει. Με αφορμή τη προεκλογική περίοδο στη Γερμανία όπου στο επίκεντρο έχει βρεθεί η Ελλάδα -λόγω και της συζήτησης που έχει ανοίξει για ένα ενδεχόμενο τρίτο πακέτο στήριξης- οι συντάκτες της εφημερίδας έφτιαξαν αφίσες των τεσσάρων γερμανικών κομμάτων στις οποίες εμφανίζονται όλα να συμφωνούν πως το Βερολίνο πρέπει να αρνηθεί την εκταμίευση νέων δανείων στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η συντακτική ομάδα της Bild έφτιαξε υποτιθέμενες αφίσες του κόμματος των χριστιανοδημοκρατών της Μέρκελ (CDU), των σοσιαλδημοκρατών (SPD), των πρασίνων (Die Grunen) και των αριστερών (Die Linke), στις οποίες και τα τέσσερα κόμματα εμφανίζονται να ευθυγραμμίζονται στο θέμα της Ελλάδας και να ζητούν να μην δοθεί στη χώρα μας ούτε ένα επιπλέον σεντ από τους Γερμανούς φορολογούμενους.

Κατά τις επιθυμίες της Bild, λοιπόν, το κόμμα των Χριστιανοδημοκρατών φαίνεται να ζητά μέσω της αφίσας του «ούτε ένα σεντ περισσότερο για την Ελλάδα. Η Γερμανία να παραμένει ισχυρή».

Οι  σοσιαλδημοκράτες μοιάζουν να επιχειρηματολογούν λέγοντας «Οχι νέα δισεκατομμύρια για την Ελλάδα»:

Οι Πράσινοι καλούν τους ψηφοφόρους να μην δώσουν χρήματα στην Ελλάδα με το σύνθημα «ο Γιούρκεν και η Κατρίν δεν δίνουν τίποτα για την Ελλάδα. Εσύ;»:

Και η γερμανική αριστερά -κατά τις επιθυμίες της Bild- θα έπρεπε να προειδοποιεί για τον κίνδυνο επανάστασης σε περίπτωση που το Βερολίνο εγκρίνει νέα βοήθεια προς την Ελλάδα:

Πηγή: iefimerida 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook