Η 27χρονη που έμεινε χήρα λίγο μετά την απόκτηση του 8ου παιδιού της | Photos

η-27χρονη-που-έμεινε-χήρα-λίγο-μετά-την-α-405561

Η νεαρή Cloe Green, μητέρα οκτώ παιδιών, έχει να αντιμετωπίσει μια πολύ δύσκολη κατάσταση καθώς πρέπει πλέον να μεγαλώσει μόνη της τα παιδιά της μετά τον ξαφνικό θάνατο του άνδρα της.

xira3

Μόλις δώδεκα εβδομάδες μετά τη γέννηση του όγδοου παιδιού της ο κόσμος της 27χρονης κατέρρευσε καθώς ο 31 ετών σύζυγός της πέθανε στον ύπνο του. Την ιστορία της δημοσιεύει η βρετανική Sun, αναφέροντας ότι η γενναία μητέρα βάζει τη θλίψη της στην άκρη και ορκίζεται να είναι μητέρα και πατέρας για τα παιδιά της.
xira2

«Ήταν τόσο ξαφνικό και συγκλονιστικό. Το να σκέφτομαι ότι ο James δεν θα είναι εδώ για να δει τη μεγάλη οικογένεια που πάντα ήθελε να μεγαλώνει, μού ραγίζει την καρδιά. Όταν συνέβη, ήθελα να κλάψω αλλά κοίταξα αυτά τα μικρά πρόσωπα που εξαρτώνται από εμένα και σκέφτηκα ότι έπρεπε να το κάνω γι΄αυτά και για τον James. Κανείς δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον James. Αγαπούσε το να είναι μπαμπάς τόσο πολύ. Με διέλυσε ότι έφυγε από κοντά μας αλλά είμαι ευχαριστημένη που είχε την ικανοποίηση να δει το όγδοο παιδί μας», λέει η ίδια.
xira4

Ο νεαρός ξάπλωσε να κοιμηθεί χωρίς να έχει το παραμικρό σύμπτωμα και δεν ξύπνησε ποτέ ξανά ενώ το πιο δύσκολο για την 27χρονη, όπως αναφέρει είναι να εξηγήσει στα μικρά παιδιά της τι ακριβώς συνέβη.

Το ζευγάρι από το Ηνωμένο Βασίλειο απέκτησε το πρώτο του παιδί όταν η Cloe ήταν 17 ετών και πάντα ήθελαν μια μεγάλη οικογένεια. Ο James δούλευε όλη την ημέρα για να προσφέρει τα πάντα στην οικογένειά του και η 27χρονη είχε αφοσιωθεί στο να τα μεγαλώσει. Πλέον πρέπει να παίξει τον διπλό ρόλο και να γίνει μητέρα και πατέρας ενώ πολύτιμη είναι η βοήθεια της οικογένειας και των φίλων της που τη βοηθούν όσο μπορούν.

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook