Η 24χρονη που έγινε… κορμί με προπονητή τον 80χρονο παππού της | Photos

η-24χρονη-που-έγινε-κορμί-με-προπονητή-413594

Ένας 80χρονος παππούς αποτέλεσε έμπνευση για την εγγονή του, ώστε να γίνει ένα μοντέλο fitness, όταν οι δυο τους ξεκίνησαν να κάνουν διάφορες ασκήσεις, άρση βαρών και να τρέχουν παρέα.

fittt6

Η 24χρονη Basia Kastelik η οποία ζει στην Πολωνία, ερωτεύτηκε τη γυμναστική όταν ο παππούς της ξεκίνησε να της κάνει προπόνηση στην αρχή της εφηβείας της.

fittt8

Η νεαρή που πλέον έχει αποκτήσει ένα καλογυμνασμένο κορμί μοντέλου fitness προπονείται με τον παππού της Jan Grzybowski κάθε Κυριακή στο εξοχικό τους σε ένα χωριό στην Πολωνία.

fittt7 (1)

Η 24χρονη που δεν απολάμβανε ποτέ τη γυμναστική ιδιαίτερα μέχρι να ξεκινήσει τις προπονήσεις, ζούσε για τέσσερα χρόνια στο Λονδίνο μέχρι το καλοκαίρι του 2015, αλλά και πάλι κατάφερνε να ταξιδεύει για να επισκεφθεί τον παππού της. Η προπόνησή τους τώρα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων άρση βαρών, τρέξιμο και ποδηλασία.

fittt1

Παρά την ηλικία του, ο 80χρονος δεν το βάζει κάτω και έχει μετατρέψει την εγγονή του σε μια πολύ αθλητική προσωπικότητα με ένα σώμα που θα ζήλευαν πολλές αθλήτριες, αλλά και μοντέλα.

fittt9

«Ποτέ δε θα ξεκινούσα να γυμνάζομαι αν δεν ήταν ο παππούς μου ο οποίος είναι η έμπνευσή μου και με βοηθάει πολύ. Είχε καρκίνο στα 60 του, ο οποίος τον είχε κάνει πολύ αδύνατο. Ευτυχώς τον νίκησε και από τότε είναι ένα τέρας φυσικής κατάστασης. Τώρα πάμε στο γυμναστήριο πέντε φορές την εβδομάδα και δουλεύω ως μοντέλο φυσικής κατάστασης και προπονήτρια ευεξίας, παράλληλα με τη δουλειά στο μάρκετινγκ που έχω. Μου αρέσει να βοηθάω τους ανθρώπους να διατηρούνται υγιείς με τη διατροφή και την άσκηση», λέει η ίδια.

fittt2

Το εξοχικό τους είναι το καλύτερο προπονητήριο και οι δυο τους θέλουν να δώσουν το μήνυμα ότι τα πάντα είναι θέμα θέλησης και η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο.

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook