Η 23χρονη που ικετεύει τους γονείς της να την αφήσουν να πεθάνει

η-23χρονη-που-ικετεύει-τους-γονείς-της-ν-370545

Ήταν πριν από 11 χρόνια που κάτι μυστηριώδες τσίμπησε την 23χρονη Kirsty Keep. Από τότε ικετεύει την οικογένειά της να την αφήσουν να πεθάνει εξαιτίας του χρόνιου πόνου.

Σε ένα συγκλονιστικό βίντεο, η Kirsty Keep βρίσκεται ξαπλωμένη στο κρεβάτι ενός νοσοκομείου από την άγνωστη ασθένεια που έχει καταστρέψει τη ζωή της. Ήταν μόλις 12 ετών όταν την τσίμπησε κάτι στο χέρι ενώ έπαιζε στον κήπο του σπιτιού της.

Από τότε άρχισε να γίνεται τόσο αδύναμη που δεν μπορούσε ούτε να σηκωθεί από το κρεβάτι, να έχει σπασμούς και να νιώθει σαν να της σπάνε τα οστά. Η κατάστασή της επιδεινώθηκε πρόσφατα και μπαινοβγαίνει πλέον στο νοσοκομείο. Η μητέρα της Teresa τράβηξε το συγκλονιστικό βίντεο και φοβάται πως ο χρόνος για την κόρη της τελειώνει.

«Η Kirsty επιδεινώνεται. Δεν μπορεί να πάρει φαρμακευτική αγωγή. Είναι κουρασμένη και θέλει να πεθάνει. Το μόνο που μας λέει είναι ότι δεν αντέχει και θέλει να την πάμε σε κλινική ευθανασίας στην Ελβετία επειδή δεν της έχει μείνει καθόλου πίστη. Νιώθω πως ο χρόνος εξαντλείται», αναφέρει η μητέρα της.

Τον Φεβρουάριο η 23χρονη είχε ανεβάσει ένα συγκλονιστικό ποστ για το πώς αισθάνεται. «Υποφέρω τόσο πολύ. Πονάω κάθε μέρα. Είμαι συνέχεια άρρωστη.

Έχω χάσει 10 κιλά σε έναν χρόνο. Είμαι κουρασμένη και δεν ξέρω πόσα ακόμα μπορεί να αντέξει το σώμα μου. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Δοκίμασα τόσα πολλά πράγματα και είμαι πρόθυμη να προσπαθήσω να σώσω τη ζωή μου. Η οικογένειά μου δεν αντέχει από αυτή την απαίσια άγνωστη ασθένεια. Αναρωτιέμαι αν θα μπορούσε κανείς να βοηθήσει». Λίγους μήνες μετά η ελπίδα έχει χαθεί για την 23χρονη που το μόνο που θέλει είναι να πεθάνει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook