Η 21χρονη που έχασε 40 κιλά επειδή την κορόιδεψε ένα αγόρι | Απίστευτη μεταμόρφωση | Photos

η-21χρονη-που-έχασε-40-κιλά-επειδή-την-κορό-199576

samakermanbefore1Την απόφαση να μην ξεχωρίζει πλέον για τα κιλά της και να νιώθει υγιής, πήρε νεαρή κοπέλα και έχασε 40 κιλά. Αφορμή στάθηκε μία έξοδος με φίλους και η κατάληξη σε ένα πάρτι.

samakerman2b-708Εκεί η 21χρονη Sam Akerman άρχισε να κουβεντιάζει με έναν νεαρό, που όμως δεν μιλούσε μαζί της γιατί τον ενδιέφερε αλλά γιατί συμμετείχε σε ένα στοίχημα που ήθελε να κερδίσει. Το στοίχημα: να βγάλει φωτογραφία με όσες περισσότερες παχουλές που υπήρχαν στο πάρτι μπορούσε.

Η νεαρή κοπέλα, κατάλαβε αμέσως τι συνέβαινε και αυτοσαρκάστηκε, συμμετέχοντας στο αστείο, αλλά ταυτόχρονα ένιωσε ταπεινωμένη.

samakermanbeforeΧωρίς να είναι το συγκεκριμένο αυτό συμβάν, ο απόλυτος λόγος, που αποφάσισε η κοπέλα να αδυνατίσει, υπήρξε η αφορμή. Συγκεκριμένα η ίδια συμπληρώνει, ότι πολλές φορές έχει νιώσει αποξενωμένη λόγου του βάρους της και ότι η ήρθε η ώρα να υιοθετήσει ένα πιο υγιή τρόπο ζωής και να χάσει τα κιλά που την «βαραίνουν».

samakerman2Η νεαρή Sam, συμμετέχει σε ένα πρόγραμμα αδυνατίσματος, που την βοηθάει να μένει προσηλωμένη στον στόχο της. Η ίδια προσθέτει ότι δεν θα σταματήσει στα 40 κιλά που έχει ήδη χάσει, αλλά θα συνεχίσει, χάνοντας όσα κιλά χρειάζεται για να φτάσει τα υγιή επίπεδα, σύμφωνα με την ηλικία και το ύψος της.

samakermanafteriefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook