Η Χανιώτισσα Κινέζα βαφτισιμιά του Σταύρου Θεοδωράκη λέει τα κάλαντα στο νονό της με θέα τον κόλπο της Σούδας | Video

η-χανιώτισσα-κινέζα-βαφτισιμιά-του-στ-629239

«Χρόνια πολλά από την Ελένη. Κρητικοπούλα με ρίζες από την Κίνα» εύχεται ο Σταύρος Θεοδωράκης, αναρτώντας το σχετικό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, στο οποίο εμφανίζεται η έφηβη κοπέλα με στολή Άη Βασίλη, να τραγουδά τα κάλαντα των Χριστουγέννων.

Φυσικά, οι Χανιώτες γνωρίζουν ότι πρόκειται για την Ελένη, κόρη του καλού φίλου και κουμπάρου του Σταύρου Θεοδωράκη, ιδιοκτήτη του κέντρου «Νυχτερίδα» στα Χανιά, Μπάμπη Μαστορίδη. Άλλωστε, το βίντεο έχει ληφθεί στη βεράντα του κέντρου, γνωστού για την εντυπωσιακή του θέα στον κόλπο της Σούδας.

Ο Θεοδωράκης εξάλλου, είναι «φανατικός» της «Νυχτερίδας», όπου έχει παραθέσει δεκάδες τραπέζια, ιδιωτικά αλλά και δημόσια ως επικεφαλής του Ποταμιού και βουλευτής Χανίων, στο πρόσφατο παρελθόν.

Στη φωτογραφία, από αριστερά, ο δήμαρχος Σφακίων Γιάννης Ζερβός, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο Μπάμπης Μαστορίδης και ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, σε τραπέζι στη «Νυχτερίδα».

Δείτε το βίντεο:

zarpanews.gr

4 thoughts on “Η Χανιώτισσα Κινέζα βαφτισιμιά του Σταύρου Θεοδωράκη λέει τα κάλαντα στο νονό της με θέα τον κόλπο της Σούδας | Video

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook