Η Χανιώτικη εταιρία που κέρδισε ασημένιο στον μεγαλύτερο διαγωνισμό ελαιολάδου παγκοσμίως!

η-χανιώτικη-εταιρία-που-κέρδισε-ασημέ-530112

Η Apollonia Farm των Κωνσταντίνου Αστροπαλίτη και Peter Wher για ακόμα μια φορά ξεχώρισε για την ποιότητα των προϊόντων της αφού κατέκτησε την Ασημένια Διάκριση στον μεγαλύτερο διαγωνισμό ελαιολάδου σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο διαγωνισμός New York City World’s Best Olive Oils 2017 κάθε χρόνο προσελκύει τα βλέμματα όλης της παγκόσμιας αγοράς ελαιολάδου και ανοίγει μεγάλες προοπτικές στους νικητές του.

ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ

Παρά τον σκληρό ανταγωνισμό ανάμεσα σε 910 ελαιόλαδα από όλο τον κόσμο, η «Apollonia Farm» κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη κριτών και καταναλωτικού κοινού που ανέδειξαν την εταιρεία σε μία από τις κορυφαίες σε ποιότητα σε όλον τον κόσμο.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει τα εξής:

«Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια για 5η συνεχόμενη χρονιά η Apollonia Farm είναι μέσα στα βραβεία ποιότητας , στους μεγαλύτερους διαγωνισμούς του κόσμου.

Η Apollonia Farm κατάφερε για ακόμα μια φορά με την ποιότητα της να βρεθεί στο βάθρο των νικητών και να κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο για ένα από τα καλύτερα ελαιόλαδα στον κόσμο. Ο διαγωνισμός διεξάγει στην Νέα Υόρκη World’s Best Olive Oils 2017

Εμείς με την σειρά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό της Apollonia Farm , τους συνεργάτες της και τους εκλεκτούς καταναλωτές που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και κάθε χρόνο μας κάνουν ποιο ποιοτικούς.

Χωρίς εσάς δεν θα μπορούσαμε να έχουμε το βραβείο του νικητή, και πάλι σας ευχαριστούμε πολύ».

Δείτε εδώ την σειρά των διακρίσεων της Apollonia Farm.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook