Η τριάδα στο Greece’s Next Top Model προκαλεί και πάλι με τη συμπεριφορά της | Video

η-τριάδα-στο-greeces-next-top-model-προκαλεί-και-πάλι-με-758070

Καθημερινότητα είναι, πλέον, για το Greece’s Next Top Model το σκηνικό: η γνωστή τριάδα του ριάλιτι μόδας (Εύη Ιωαννίδου, Μικαέλα Φωτιάδου και Μέγκι Ndrio) να προκαλεί με τη συμπεριφορά της ή με σχόλια και να γίνονται έξαλλες οι υπόλοιπες κοπέλες. Αυτή τη φορά κάποια σχόλια της Εύης Ιωαννίδου για την Έλντα, όταν εκείνη φωτογραφιζόταν, προκάλεσαν την αντίδραση των υπόλοιπων κοριτσιών που την άκουσαν. Και περισσότερο της Ειρήνης Ερμίδου.

Άλλωστε, η ποδοσφαιρίστρια του GNTM, εκφράζει ανοιχτά την άποψή της και αντιδρά πιο έντονα από τις υπόλοιπες κοπέλες, στα σχόλια της τριάδας. Όταν, λοιπόν, της είπαν ότι η Εύη Ιωαννίδου σχολίασε με ειρωνεία ότι περίμενε να δει την Έλντα πώς θα ποζάρει, τώρα που έκοψε τα μαλλιά της κοντά, η αντίδραση της Ειρήνης ήταν άμεση.

«Ωωωωω, τη σκύλα» είπε αρχικά. Και όταν τις είπαν ότι η κάμερα την καταγράφει, επανέλαβε τη φράση σιγά και καθαρά για να γίνει κατανοητή από το κοινό. Για να συμπληρώσει: «Τι κακίες…». Οι υπόλοιπες κοπέλες συμφώνησαν ότι η Ιωαννίδου και γενικότερα η τριάδα, τα κάνει όλα αυτά για την τηλεθέαση.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook