Η τραγική μοίρα της οικογένειας του Τζο Μπάιντεν | Πώς έχασε γυναίκα, κόρη και γιο…

η-τραγική-μοίρα-της-οικογένειας-του-τζ-254561

ImageHandler (2)Ο Μπο Μπάιντεν, ο μεγαλύτερος γιος του Αμερικανού αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν, πέθανε σε ηλικία 46 ετών χτυπημένος από τον καρκίνο.

26783-gookffΗ απώλεια του Μπο Μπάιντεν σφραγίζει την τραγική μοίρα του Αμερικανού αντιπροέδρου, ο οποίος ζει για ακόμη μία φορά την ασύλληπτη τραγωδία ενός γονιού που χάνει το παιδί του.

Το 1972, σε ηλικία 29 ετών, ο Τζο Μπάιντεν, έχασε τη γυναίκα του και τη νεαρή του κόρη σε αυτοκινητικό δυστύχημα, καθώς βρίσκονταν έξω για να πάρουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους. Τα δύο αγόρια του, τα οποία ήταν και αυτά μαζί με τη μητέρα τους, τραυματίστηκαν σοβαρά.

biden2Πριν περίπου τρία χρόνια σε ομιλία του, ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών είχε αναφερθεί στο τραγικό περιστατικό και τα συγκινητικά λόγια του αναπαράγονται σήμερα.

«Στις 18 Δεκεμβρίου βρισκόμουν στο γραφείο μου όταν χτύπησε το τηλέφωνο και από την άλλη άκρη της γραμμής ακούστηκε μια φωνή η οποία μου έλεγε πως η οικογένεια μου ενεπλάκη σε τροχαίο. Η σύζυγός μου σκοτώθηκε, το ίδιο και η κόρη μου και φοβόμουν πώς ούτε οι γιοί μου θα τα καταφέρουν. Είχαν βγει για Χριστουγεννιάτικα ψώνια και ένα φορτηγάκι έπεσε πάνω τους».

biden5Στην ιστορική φωτογραφία που βλέπετε ο Τζο ορκίζεται γερουσιαστής ενώ ο γιος του Μπο αναρρώνει στο κρεβάτι από το τροχαίο, πάντα στο πλευρό του πατέρα του…

beauΟ Αμερικανός αντιπρόεδρος, είχε μιλήσει με ειλικρίνεια για τη θλίψη του όταν έχασε την κόρη του στο τραγικό τροχαίο λέγοντας: «Οι γονείς δεν αντέχουν και δεν αναμένουν να χάσουν το παιδί τους πριν πεθάνουν οι ίδιοι πρώτα. Ποτέ». Αυτά τα λόγια του σήμερα φαντάζουν πιο οδυνηρά από ποτέ.

biden4Ο ίδιος ο Τζο Μπάιντεν όμως παρά το θρήνο του είχε μια αισιόδοξη ματιά απέναντι στον πόνο της ψυχής του. «Ο πόνος δεν φεύγει ποτέ, απλά ελέγχεται», είχε πει στη διάσημη ομιλία του η οποία δυστυχώς για τον ίδιο φαντάζει πιο επίκαιρη από ποτέ.

biden6protothema.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook