Η Τζούλια Αλεξανδράτου, ο Μένιος Φουρθιώτης και η δικαστική διαμάχη για τα 200.000 ευρώ

η-τζούλια-αλεξανδράτου-ο-μένιος-φουρθ-606266

Συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη της Τζούλιας Αλεξαδράτου με τον Μένιο Φουρθιώτη, καθώς την προηγούμενη Τετάρτη, οι δικηγόροι των δύο πρώην συνεργατών βρέθηκαν στην αίθουσα του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, «μήλον της Έριδος» είναι τα 200.000 ευρώ που κατηγορεί η Τζούλια ότι έκλεψε από το χρηματοκιβώτιο της ο παρουσιαστής. Η εκρηκτική ξανθιά σύμφωνα με την εφημερίδα ήρθε, είδε και… απήλθε άπραγη, καθώς το δικαστήριο έδωσε σύντομη αναβολή λόγω παρέλευσης του ωραρίου. Η πολύκροτη υπόθεση έφτασε στις δικαστικές αίθουσες ύστερα από μήνυση που κατέθεσε η Τζούλια Αλεξανδράτου πριν από σχεδόν επτά χρόνια εις βάρος του Μένιου Φουρθιώτη.

Σε αυτή η πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών υποστηρίζει, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ότι ο πρώην συνεργάτης άρπαξε εν αγνοία της το ποσό των 200.000 ευρώ (!) που φύλαγε στο χρηματοκιβώτιο του σπιτιού της, στα νότια προάστια. Σύμφωνα με το μοντέλο, το χρηματοκιβώτιο ήταν βιδωμένο πίσω από την ντουλάπα, ενώ το σύστημα καταγραφής και παρακολούθησης βρέθηκε απενεργοποιημένο, με αποτέλεσμα να μην καταγραφούν οι κινήσεις του δράστη. Η ίδια, πάντως, φέρεται ότι υποστηρίζει ότι ο νυν παρουσιαστής του Ε, με τον οποίο διατηρούσαν στενή επαγγελματική σχέση, ήταν από τα πρόσωπα που είχαν πρόσβαση στο σπίτι της, ενώ γνώριζε τόσο για την ύπαρξη του χρηματοκιβωτίου όσο και για το περιεχόμενό του!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, ο Μένιος Φουρθιώτης αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία της κλοπής, αποδίδοντάς τη στη… φαντασία της Τζούλιας Αλεξανδράτου αλλά και στην εκδικητική διάθεσή της. Ο παρουσιαστής φέρεται ότι υποστηρίζει ότι δεν ήξερε καν πού βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο και ότι το μοντέλο ήθελε με την καταγγελία σε βάρος του να τον εκδικηθεί επειδή διέκοψε τη συνεργασία τους!

Σε αντίθεση με την Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία έφτασε… ετοιμοπόλεμη στο δικαστήριο νωρίς το πρωί, ο κατηγορούμενος παρουσιαστής επέλεξε να μην εμφανιστεί στη δικαστική αίθουσα και εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του. Παρά την πολύωρη αναμονή, η υπόθεση δεν έφτασε στο ακροατήριο και αναβλήθηκε για ακόμη μία φορά, με τον «πόλεμο» των δύο πλευρών ωστόσο να κρατεί καλά.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook