Η συναυλία της Χαρούλας στη Σύρο και η… τούμπα επί σκηνής | Video

η-συναυλία-της-χαρούλας-στη-σύρο-και-η-161210

Με εξαιρετική αγάπη και ενθουσιασμό υποδέχθηκε το κοινό της Σύρου τη Χάρις Αλεξίου μαζί με τη μουσική μπάντα, τους «NouveauSextet» (κορυφαίους Έλληνες σολίστες) που κατέκλυσε τον Πολιτιστικό Χώρο «Μάνος Ελευθερίου».

Περισσότεροι από 1.600 θεατές δε σταμάτησαν ούτε λεπτό να τραγουδούν και να χειροκροτούν τη μεγάλη ερμηνεύτρια.

Για περισσότερες από δυο ώρες ερμήνευσε τραγούδια νέα, παλιά, μπαλάντες, δημοτικά, ανατολίτικα, έντεχνα, δοσμένα με ένα καινούργιο άκουσμα, αλλά και τραγούδια από το νέο της album, που με την αμεσότητα της ερμηνείας της συνέθεσαν το σκηνικό για την πιο ατμοσφαιρική νύχτα του καλοκαιριού.

Τη βραδιά σημάδεψε και μια άτυχη στιγμή. Λίγο πριν ολοκληρωθεί η συναυλία, η σπουδαία ερμηνεύτρια και ενώ τραγουδούσε έμπλεξε το τακούνι της στη βάση του μικροφώνου και έπεσε στη σκηνή. Αμέσως σταμάτησε η μουσική ενώ εκείνη δεν έχασε καθόλου την ψυχραιμία της και είπε στην ορχήστρα της: «τι σταματήσατε ρε παιδιά;».

Τελικά συνέχισε ακάθεκτη και απογείωσε τον κόσμο με τα τραγούδια της.

Λίγο πριν το τέλος θέλησε να κάνει ένα μικρό αφιέρωμα στον φίλο της Αντώνη Βαρδή που περνάει δύσκολες ώρες.

Τη συναυλία συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και ο Σύλλογος Φίλων και Αποφοίτων του Ιδιωτικού Δημοτικού Σχολείου «Άγιος Γεώργιος», στο πλαίσιο της επετείου των 100 χρόνων του.

 

Πηγή : protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook