Η συνέντευξη Τύπου του Ζιβανάρειου Basketball Cup | Photos

η-συνέντευξη-τύπου-του-ζιβανάρειου-basketball-cup-589280

Το Ρέθυμνο Cretan Kings βρίσκεται από χθες στη Λευκωσία, στο πλαίσιο του Ζιβανάρειου Basketball Cup που διοργανώνει ο ΑΠΟΕΛ.

Σήμερα ολοκληρώθηκε η συνέντευξη Τύπου με την παρουσία των προπονητών και των αρχηγών των ομάδων που συμμετέχουν. Να σημειώσουμε πως η πρεμιέρα της ρεθυμνιώτικης ομάδας στη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα, αντιμετωπίζοντας στις 21.00 τον ΑΠΟΕΛ.

Νίκος Βετούλας: «Από τα πιο δυνατά τεστ»

Ο προπονητής της ομάδας του Ρεθύμνου, Νίκος Βετούλας, αναφέρθηκε στα φιλικά παιχνίδια του τουρνουά χαρακτηρίζοντας τα ως από τα πιο δυνατά «τεστ».

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του ΑΠΟΕΛ που μας έκανε την τιμή να μας προσκαλέσει στο τουρνουά. Θεωρώ πως είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας η συμμετοχής της σε μία τέτοια διοργάνωση. Στο αγωνιστικό κομμάτι θα είναι από τα πιο δυνατά τεστ που έχουμε δώσει με την παρουσία της ΑΕΚ, του ΑΠΟΕΛ και της ΑΕΚ Λάρνακας. Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους και ελπίζω όλες οι ομάδες να προσφέρουν θέαμα για να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους».

Χάρης Γιαννόπουλος: «Σημαντικό το τουρνουά γιατί θα είμαστε πρώτη φορά όλοι παρόντες»

Ο αρχηγός της ομάδας του Ρεθύμνου, Χάρης Γιαννόπουλος, αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές και τον Τόνι Κωνσταντινίδη για την πρόσκληση υπογράμμισε τη σημασία των φιλικών, λέγοντας:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω και εγώ από τη μεριά μου τον ΑΠΟΕΛ και συγκεκριμένα τον κόουτς Κωνσταντινίδη και για την περσινή συνεργασία. Οι συνθήκες εδώ όπως είπαν και πριν είναι ιδανικές. Το γήπεδο είναι πολύ καλό και γενικότερα η οργάνωση είναι εξαιρετική. Από κει και πέρα σαν ομάδα είναι τα πρώτα φιλικά που θα δώσουμε και θα είναι όλοι υγιείς και παρόντες, οπότε όλα τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά. Θα πρέπει να «δέσουμε» περισσότερο γιατί οι προπονήσεις που είχαμε κάνει όλοι μαζί ήταν ελάχιστες οπότε αυτός ο χρόνος που θα έχουμε στο νησί θα είναι ίσως ο σημαντικότερος σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook