Η συγκλονιστική μαρτυρία της προέδρου της φιλοζωικής μετά τον βίαιο ξυλοδαρμό της

η-συγκλονιστική-μαρτυρία-της-προέδρο-123797

bobolaki natasaΤον τρόπο που βίωσε τη βάναυση και άνανδρη – όπως τη χαρακτηρίζει- εις βάρος της επίθεση που οδήγησε στον τραυματισμό της, περιγράφει στο zarpa.gr, η η πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου « Η προστασία των Ζώων» κα Αναστασία Μπομπολάκη:

«Πριν 3-4 ημέρες ήλθε στο σπίτι μου ένας μεγάλος σε ηλικία εθελοντής του συλλόγου μας ο οποίος έφερε  έντονα σημάδια  από ξύλο  στην περιοχή γύρω από τα μάτια.

Μου εξήγησε ότι πήγε σε ένα βενζινάδικο  της AVIN  των Χανίων για να αφήσει ένα φυλλάδιο του Δήμου και το πρωτόκολλο ευζωίας της Ομοσπονδίας και τον χτύπησαν οι του βενζινάδικου  στο πρόσωπο. Στην αστυνομία  δεν ήθελε να πάει γιατί φοβόταν  μη του δημιουργήσουν και άλλο πρόβλημα  αυτοί που είχαν το βενζινάδικο.

Σήμερα  πήγα προς τα Χανιά για να ψάξω για ένα μεγαλόσωμο σκυλί που κυκλοφορούσε στην εθνική οδό. Δεν το βρήκα  και σκέφτηκα να πάω στο βενζινάδικο για να δω τι συμβαίνει. Είχα και δυο αδέσποτα στο αυτοκίνητό  μου.

Σταμάτησα το αυτοκίνητό μου πάνω στο δρόμο και μπήκα στην τεράστια αυλή του βενζινάδικου κατευθυνόμενη  προς το γραφείο της επιχείρησης. Έκανα μια ερώτηση στον κύριο που καθόταν μέσα στο γραφείο, δηλαδή αν πριν λίγες ημέρες είχε πάει κάποιος κύριος να δώσει φυλλάδια για τα ζώα, μου απάντησε δεν ξέρω και έφυγα αμέσως, κατευθύνθηκα δε στο αυτοκινητό μου και μπήκα μέσα.

Τότε ένας  με ξυρισμένο κεφάλι , 30αρης περίπου, που έβαζε πριν βενζίνα σε ένα αυτοκίνητο μου έκανε νεύμα να μην φύγω.

Πλησίασε το αυτοκινητό μου, άνοιξε  με βία την πόρτα του και τραβώντας με από τους ώμους με ανάγκασε να βγω έξω από το αυτοκίνητο, παίρνοντας και τα κλειδιά  του αυτοκινήτου, που ήταν πάνω στην μίζα.

Με ακούμπησε με την πλάτη πάνω στο αυτοκινητό μου και άρχισε να με τραντάζει κτυπώντας με πάνω στο αυτοκίνητο. Έβριζε χυδαιότατα – τα γνωστά κοσμητικά-  και ενώ με κατακτυπούσε έβγαλα από την τσέπη μου το κινητό να πάρω την αστυνομία, λεγοντας το κιόλας.

Στο άκουσμα ότι θα πάρω την αστυνομία άρχισε και πάλι με βίαιες κινήσεις να προσπαθεί να πάρει το κινητό από τα χέρια μου.

Του είπα να με αφήσει  ελεύθερη  και  ανάμεσα σε βρισίδια μου είπε ότι μπήκα σε ξένη ιδιοκτησία και ότι έκανα δολιοφθορά στα λάστιχα, ποια λάστιχα δεν ξέρω. Του είπα  ότι έπρεπε να  ντρέπεται νέος άνθρωπος να κάνει τέτοια  πράγματα την στιγμή που δεν του είπα ή  έκανα κάτι.

Εκείνη την στιγμή καταφθάνει ένα μηχανάκι με ένα ηλικιωμένο άνθρωπο 70αρη οδηγό και μια γυναίκα συνεπιβάτη. Κατεβαίνουν και οι δύο και ο ηλικιωμένος ρώτησε τον νεαρό τι έγινε, αυτός κάτι είπε για ζώα, που δεν κατάλαβα τι και επίσης ΟΤΙ ΤΟΥΣ χάλασα τα λάστιχα και τότε ο γέρος ως ταύρος εν υαλοπωλείο με αρπάζει και με ρίχνει πάνω στην τσιμεντένια περίφραξη του βενζινάδικου χτυπώντας με με την πλάτη πάνω στο τσιμέντο.

Δεν είχα χάσει την ψυχραιμία μου, αν και ήταν 3 συνολικά άντρες και προσπάθησα να σηκωθώ. Ο γέρος  με βλαστημούσε συνέχεια, ότι θα με τσακίσει, ότι,  ό, τι δεν μου έχουν κάνει οι βοσκοί θα μου το κάνει αυτός και ξέβραζε από το στόμα του απίστευτες βωμολοχίες, πουτανα, αγαμητη  κλπ.

Του απαντώ μα εγώ είμαι παντρεμένη  και τότε  ανοίγει το φερμουάρ ή κουμπιά του παντελονιού του και άρχισε να κάνει τις κινήσεις του αντρικού σώματος κατά την σεξουαλική πράξη με μένα ακόμη ριγμένη πάνω στο τσιμεντένιο μπεντένι.

Τότε ήλθε η γυναίκα του και με σηκώνει, μου δίνει τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου και μου λέει, παιδί  μου ή κάτι τέτοιο  φύγε και ξέχνα το, μη μας κάνει κάτι γιατί έχουμε προβλήματα.

Μπήκα στο αυτοκίνητό μου όπου πλέον και ξέσπασα σε κλάματα γοερά από την πίεση την οποία  είχα. Πήγα κλαίγοντας στην αστυνομία, έδωσα την καταγγελία ήλθαν τα κανάλια- έγινε πρώτο θέμα στις μεσημεριανές ειδήσεις-, μου έδωσαν  χαρτί να πάω στον ιατροδικαστή και σε λίγο φεύγω για το νοσοκομείο.

Πονούν τα πλευρά μου, αν ήταν καλοκαίρι θα μου τα είχαν σπάσει, αλλά φορούσα πουλόβερ και χοντρό μπουφάν  και  την γλύτωσα.

Στον πηγαιμό  για το σπίτι μου- είχαν έλθει εν τω μεταξύ και μέλη του συλλόγου στην αστυνομία-  με πήρε η Μαρία να μου πει ότι τράκαρε, το αυτοκίνητό της έγινε πίτα και αυτή γλύτωσε με δυο σπασμένα πλευρά, πήγε στο νοσοκομείο  και μετά επέστρεψε στο δικαστήριο που δικαζόταν μετά από καμία 10αριά  αναβολές ο τύπος που κρέμασε το σκυλί του.

Αυτά τα ωραία.

Αναστασια Βυσσινου Μπομπολάκη»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook