Η συγκλονιστική ιστορία δυο φοιτητών και φίλων που «έφυγαν» μαζί

η-συγκλονιστική-ιστορία-δυο-φοιτητών-30203

 

antonis2

Ο Νίκος, 22 χρονών και ο Αντώνης, 21 ετών έδωσαν τη μάχη με την επάρατη νόσο, πάλεψαν μέχρι την τελευταία στιγμή, αγωνίστηκαν. Δυστυχώς, όμως, έφυγαν με διαφορά δυόμιση μηνών ο ένας από τον άλλο. Στις 15 Δεκεμβρίου 2013 χάθηκε ο Νίκος και μόλις χθες, 5 Μαρτίου 2014, έφυγε από τη ζωή ο Αντώνης.

Καμιά φορά στη ζωή μας οι συμπτώσεις είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά. Ο Νίκος και ο Αντώνης συναντήθηκαν ξανά στο νοσοκομείο που νοσηλευόντουσαν στη Γερμανία, το τελευταίο προπύργιο για να αντιμετωπίσουν την ασθένειά τους. Εκεί, έδιναν κουράγιο ο ένας στον άλλο και μοιραζόντουσαν τις δύσκολες στιγμές που περνούσαν.

Οι δύο νέοι διαγνώστηκαν με καρκίνο και η τύχη τους έφερε τον ένα κοντά στον άλλο για να παίρνουν δύναμη και κουράγιο. Εκτός από τη δυνατή σχέση του Νίκου και του Αντώνη, οι γονείς τους και τα αδέλφια τους μοιραζόντουσαν την αγωνία και την αβεβαιότητα που συνεπάγονται μιας τέτοιας δύσκολης κατάστασης.

nikos1

Η δύναμη ψυχής των δυο νέων είναι άξια θαυμασμού αφού παρόλο που η ασθένεια τους είχε καταβάλλει, δεν έχαναν την πίστη τους. Ο Αντώνης, φανερά πιο αδύναμος από το Νίκο, ήταν εκείνος που έδινε κουράγιο στο φίλο του. Συγκίνηση προκαλούν τα λόγια του: “Όταν ξεφύγουμε από όλη αυτή την κατάσταση, θέλω να πάμε να κάνουμε ένα τατουάζ που θα γράφει Νίκος + Αντώνης = Ήρωες”.

 

antwnis1

 

Μιλώντας στο prismanews.gr, ο αδελφός του Νίκου, Βασίλης Καπετανάκης, αναφέρθηκε σε δυο ξεχωριστά παιδιά που δεν έκαναν καταχρήσεις. “Η ασθένεια τους εμφανίστηκε ξαφνικά. Αντιλαμβανόντουσαν ότι η κατάστασή τους είναι δύσκολη αλλά πίστευαν ότι θα το ξεπεράσουν, προσπαθούσαν για αυτό”, λέει χαρακτηριστικά. Στο τελευταίο τους ταξίδι στη Γερμανία τα δυο αγόρια βρίσκονταν σε διπλανά δωμάτια. Ο ένας ζητούσε τον άλλο, ήταν, όμως, τέτοια η κατάστασή τους που δεν μπορούσε κανένας από τους δυο να σηκωθεί από το κρεβάτι. Δυο φίλοι που μέχρι την τελευταία στιγμή αποζητούσαν την ανθρώπινη επαφή.

Συγγενείς και φίλοι δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν τον άδικο χαμό των δυο φοιτητών, ενώ τα posts στο Facebook συγκλονίζουν.

 

post1

 

post2

 

post3

Πηγή: prismanews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook