Η Σελίν Ντιόν δέχεται «επίθεση αγάπης» από μεθυσμένη θαυμάστρια | Video

η-σελίν-ντιόν-δέχεται-επίθεση-αγάπης-637334

Η Σελίν Ντιόν απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι… τέρας ψυχραιμίας, όταν μια θαυμάστρια πήδηξε πάνω της κατά τη διάρκεια της συναυλίας.

Η 49χρονη τραγουδίστρια έμεινε με το στόμα ανοιχτό, όταν κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Caesar’s Palace στο Λας Βέγκας την Παρασκευή, κάλεσε μια κοπέλα να ανέβει στη σκηνή μαζί της.

Στο βίντεο που τραβήχτηκε από έναν παρευρισκόμενο, η γυναίκα, η οποία φαίνεται να είναι μεθυσμένη, πλησιάζει την τραγουδίστρια και σίγουρα ήρθαν πιο κοντά από ότι υπολόγιζε η Σελίν Ντιόν!

«Να σου πω κάτι. Χαίρομαι που ήρθες από τη σκηνή απόψε» λέει η Ντιόν στη γυναίκα. «Χαίρομαι που… Νόμιζα ότι απλά ήθελες να έρθεις πιο κοντά σε μένα. Αλλά ξέρεις τι, είμαι ευτυχής που ήρθες πιο κοντά σε μένα », αλλά δεν προλαβαίνει να ολοκληρώσει την πρόταση της και η γυναίκα την αγκαλιάζει και τυλίγει το πόδι της γύρω από την τραγουδίστρια.

«Σ ‘αγαπώ, με αγαπάς» αρχίζει να τραγουδά η Ντιόν, προσπαθώντας να ξεφύγει από την παράξενη στιγμή.

Αμέσως έσπευσαν οι άνδρες ασφαλείας, αλλά η Ντιόν θέλησε να χειριστεί το θέμα με κατανόηση προς την θαυμάστρια της, με την οποία μίλησε για λίγο και φρόντισε να φύγει με προσοχή από την σκηνή, αντί να την βγάλουν «σηκωτή».

Δείτε το βίντεο:

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook