Η «σατανική» μάνα του Κωστή Πολύζου, δολοφόνησε και τον πατέρα του; Ερευνάται ο θάνατος του

η-σατανική-μάνα-του-κωστή-πολύζου-δο-339243

Όσο περίεργη ήταν η εξαφάνιση και η δολοφονία του Κωστή Πολύζου, τόσο μυστηριώδεις είναι και οι συνθήκες θανάτου του βιολογικού του πατέρα, όπως καταγγέλλουν τα αδέλφια του. Ο Γιώργος Πολύζος έφυγε ξαφνικά σε ηλικία 42 ετών από ανακοπή καρδιάς στην Κοζάνη, πριν από 19 χρόνια.

«Ο ιατροδικαστής μου λέει πως από τις εξετάσεις που του έκαναν πριν σε καμία περίπτωση δε δείχνουν ότι μπορούσε να προκύψει ανακοπή. Ενώ είχε ένα καθαρό ιατρικό ιστορικό, σε μία ημέρα χάνει τη ζωή του. Απλά ο άνθρωπος πήγε στο σπίτι του, γευμάτισε και έφυγε μετά με τους πόνους. Δεδομένα τα οποία προκαλούν τις υποψίες ότι υπήρξε ενδεχομένως μία ανθρωποκτόνος δράση» ανέφερε στο Star ο δικηγόρος της οικογένειας Πολύζου, Αθανάσιος Τέλλιος.

Η χήρα μόλις επτά μήνες από το θάνατο του συζύγου της αποφασίζει να ξαναπαντρευτεί, ενώ έχει ήδη πουλήσει σχεδόν όλη την περιουσία που κληρονόμησε από εκείνον.

«Μετά το θάνατο πουλήθηκαν κάποιοι αγροί, πουλήθηκε το πατρικό σπίτι που έμεναν. Υπάρχει η άποψη των συγγενών που μας λένε ότι από την πρώτη στιγμή προσπαθούσαν να αποτραβήξουν τον αδελφό τους από τη γυναίκα αυτή. Με την έννοια πως δεν την θεωρούσαν καλή σύζυγο» προσθέτει.

Τα νέα αυτά στοιχεία, αλλά και μαρτυρίες που ήρθαν στο φως 19 χρόνια αργότερα έπεισαν την εισαγγελία να ανοίξει ξανά το φάκελο της υπόθεσης. Την ίδια ώρα, το σατανικό, όπως το αποκαλούν, ζευγάρι παραμένει προφυλακισμένο, καθώς κατηγορείται για τη δολοφονία του 23χρονου φοιτητή.

Πηγή : star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook