Η σέξι φωτογράφηση του «Νέβιλ» από τo Χάρι Πότερ σόκαρε την J.K Rowling | Photo

η-σέξι-φωτογράφηση-του-νέβιλ-από-τo-χά-251282

lewisΟ Matthew Lewis, ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον χαρακτήρα του Νέβιλ Λονγκμπότομ στις ταινίες του Χάρι Πότερ πλέον δεν έχει καμία σχέση με τον ντροπαλό και ατζαμή έφηβο που θυμόμαστε από τα φιλμ.

Σήμερα είναι ένας σέξι νεαρός άνδρας με κοιλιακούς φέτες, που δεν ντρέπεται να δείξει το σώμα του σε μία τολμηρή φωτογράφηση, όπως έκανε πρόσφατα για το περιοδικό Attitude.

Ωστόσο, ο Lewis μάλλον δεν υπολόγισε την αντίδραση της J.K. Rowling, που σε ένα πειρακτικό tweet «την είπε» στον νεαρό ηθοποιό επειδή δεν την προειδοποίησε και το θέαμα της ήρθε… ξαφνικό.

ImageHandler«Όχι και τόσο άσχημα όπως όταν είδα τον Dan στο Equus, αλλά κάτι παραπλήσιο. Για όνομα του θεού, προειδοποίησέ με την επόμενη φορά», έγραψε η συγγραφέας της επιτυχημένης σειράς βιβλίων, αναφερόμενη στην γυμνή εμφάνιση του Daniel Radcliffe στο θρυλικό θεατρικό έργο.

Η απάντηση του Lewis μέσω Twitter έμοιαζε με μικρού παιδιού που το έπιασαν στα πράσα να κάνει κάτι κακό: «Νιώθω κάπως άβολα. Συγγνώμη, Τζο…».

Ωστόσο, η Rowling φρόντισε αμέσως να τον καθησυχάσει ότι θα έχει την στήριξή της ό,τι κι αν κάνει, καταλήγοντας στο tweet της: «Τώρα τράβα να ντυθείς».

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook