Η πόλη φάντασμα που πωλείται 260.000 λίρες | Photos

η-πόλη-φάντασμα-που-πωλείται-260-000-λίρες-photos-398160

Αυτή είναι μια πόλη φάντασμα στο Κολοράντο που απλά περιμένει για έναν νέο «στοργικό» ιδιοκτήτη για να τη μετατρέψει σε ένα σπίτι-όνειρο.

lirnsdha6

Ο σημερινός ιδιοκτήτης της πόλης, James Johnson, η οποία είναι σήμερα ακατοίκητη θέλει να την πουλήσει για να ξεκινήσει να ταξιδεύει στον κόσμο.

lirnsdha4

Με μόλις 260.000 λίρες, δηλαδή κάτι περισσότερο από 300.000 δολάρια ο καινούριος αγοραστής θα πάρει μαζί με την πόλη ένα μοτέλ, ένα κατάστημα και μια καφετέρια για να τα αξιοποιήσει κατάλληλα.

lirnsdha3

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror, ο νέος ιδιοκτήτης θα πάρει στα χέρια του έναν οικισμό με τεράστιες δυνατότητες τον οποίο θα μπορούσε να μετατρέψει σε κάτι εξαιρετικό. Η πόλη, η οποία είναι περίπου 45 λεπτά μακριά από το Ντένβερ, προσφέρει μια αίσθηση μοναξιάς και μια γεύση από το αμερικάνικο όνειρο για όποιον είναι αρκετά τολμηρός και πλούσιος για να το αναλάβει.

lirnsdha2

Ο κάποτε ακμάζων οικισμός έγινε μια πόλη-φάντασμα όταν κάποιος δολοφονήθηκε εκεί στη δεκαετία του ’70, μετατρέποντας την πόλη μια έρημη σκιά του προηγούμενου εαυτού του. Ο σημερινός ιδιοκτήτης της, την είχε αγοράσει με σκοπό να την κάνει έναν τουριστικό πόλο έλξης.

lirnsdha1 (1)

Τα σχέδια του όμως ναυάγησαν και τώρα σκέφτεται ότι το καλύτερο είναι να αλλάξει χέρια μήπως γνωρίσει την ακμή που ο ίδιος ανέμενε και την φέρει πίσω στη ζωή. Σήμερα, η πόλη στο Κολοράντο είναι πλήρως εξοπλισμένη με ένα παλιό βενζινάδικο, ένα μοτέλ, ένα καφέ- εστιατόριο πάνω στο δρόμο, ένα πάρκο, δύο σπίτια και ένα ιδιωτικό σκοπευτήριο, χωρίς γείτονες γύρω.

kol

Προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες σε όποιον την αγοράσει αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει μεγάλη προθυμία. Πάντως η επένδυση θα μπορούσε να αποφέρει στον νέο ιδιοκτήτη αρκετά χρήματα αν αυτός εκμεταλλευόταν σωστά τα καταστήματα και το μοτέλ.

lirnsdha8

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook