Η πρώτη απουσία της Περιστέρας Μπαζιάνα στο Πανεπιστήμιο | Γιατί δεν έκανε το τρίτο μάθημα

η-πρώτη-απουσία-της-περιστέρας-μπαζιά-296932

Δεν πήγε την Δευτέρα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας προκειμένου να διδάξει η Περιστέρα Μπαζιάνα. Η σύντροφος του πρωθυπουργού παρέμεινε στην Αθήνα εξαιτίας μίας ίωσης.

Οπως γράφει ο «Βηματοδότης», η κυρία Μπαζιάνα φρόντισε να ειδοποιήσει εγκαίρως για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και το οποίο την ανάγκασε να «γράψει» την πρώτη της απουσία και αντικαταστάθηκε από συνάδελφό της.

Πάντως ενδιαφέρον είχε η συζήτηση για θέματα της Παιδείας που έκανε με συναδέλφους της την τελευταία φορά που ήταν στο πανεπιστήμιο. Οπως γράφει και η στήλη του «Βήματος», οι συνάδελφοί της καθηγητές εξέφρασαν παράπονα για την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση σε θέματα Παιδείας.

«Για παράδειγμα, ο πρύτανης της Σχολής Αντ. Τουρλιδάκης εξέφρασε τον προβληματισμό του προς τη σύντροφο του πρωθυπουργού για τις απόπειρες που κάνουν στην κυβέρνηση να αναβιώσουν πάλι την υποτίμηση της έννοιας της αριστείας από τα σχολεία και κυρίως τις ανησυχίες του για το σχέδιο «Αθηνά», την κατάργηση ή τη συνένωση πανεπιστημιακών σχολών. Εκανε, όπως μου είπαν, και συγκεκριμένη πρόταση προς όλους τους καθηγητές, αλλά και προς την κυρία Μπαζιάνα, λέγοντας ότι μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί η εκπαίδευση με την ανάπτυξη και την παραγωγικότητα φέροντας ως παράδειγμα τις παραγωγικές μονάδες της ΔΕΗ στην Κοζάνη», αναφέρεται.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook