Η πικρή εξομολόγηση της Νταϊάνα για τον Κάρολο, το σεξ και την Ελισάβετ Β’

η-πικρή-εξομολόγηση-της-νταϊάνα-για-το-567461

Η Lady D δεν διστάζει να μιλήσει και για τη σεξουαλική της ζωή με τον Κάρολο. Οπως λέει, δεν της ζητούσε ποτέ να κάνουν έρωτα, κάτι που η ίδια πίστευε ότι οφειλόταν στην παράνομη σχέση του με την Καμίλα Πάρκερ-Μπόουλς.

Είκοσι χρόνια είναι αρκετά; Φαίνεται πως είναι, φαίνεται ότι οι Βρετανοί είναι πλέον σε θέση να ξεπεράσουν το σοκ και να μάθουν πώς η λατρεμένη τους πριγκίπισσα έζησε πολύ ιδιωτικές στιγμές της. Αυτό το κυνήγι του σκανδάλου που της κόστισε τη ζωή, τώρα πια έχει χαρακτηριστικά ιστορικής καταγραφής.

Ετσι, προσωπικές αποκαλύψεις κατευθείαν από τα χείλη της πριγκίπισσας Νταϊάνα για τον έγγαμο βίο και τη σχέση της με τον Πρίγκιπα Κάρολο αναμένεται να βγουν στον αέρα της βρετανικής τηλεόρασης τον επόμενο μήνα, μετά από χρόνια αντιπαραθέσεων για την πηγή και τη χρήση του βιντεοσκοπημένου υλικού με τη μαρτυρία της αδικοχαμένης πριγκίπισσας. Η δημοσιοποίηση συμπίπτει με τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τον Αύγουστο του 1997, τότε που η Νταϊάνα βρήκε τραγικό θάνατο στο αμάξι του εραστή της, Ντόντι αλ Φαγέντ, στο Παρίσι.

Πρόκειται για βιντεοκασέτες στις οποίες εμφανίζεται η ίδια η Νταϊάνα να μιλά για τη ζωή της στον καθηγητή ορθοφωνίας Πέτερ Σέτελεν στο ανάκτορο του Κένσιγκτον. Θεωρείται ότι βιντεοσκοπήθηκαν μεταξύ 1992 και 1993.

Ο Σέτελεν μετά το θάνατο της πριγκίπισσας πούλησε τις κασέτες και ήρθε σε αντιπαράθεση με την οικογένειά της, η οποία για χρόνια μπλόκαρε την προβολή τους. Το 2004 το αμερικανικό NBC πρόβαλε κάποια αποσπάσματα και τώρα ορισμένα θα δουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας στο ντοκιμαντέρ του Channel 4.

Στο ντοκιμαντέρ «Diana: In Her Own Words», που αναμένεται να μεταδοθεί τον ερχόμενο μήνα από το Channel 4 εν όψει της 20ης επετείου από το θάνατό της (31 Αυγούστου), η πριγκίπισα αποκαλύπτει ότι πέντε χρόνια μετά το γάμο της με τον Κάρολο, πήγε «κλαίγοντας με αναφιλητά» στη Βασίλισσα Ελισάβετ, μόλις είχε γινει πια πεποίθησή της ότι ο γάμος της στερούταν συναισθημάτων, πόσω μάλλον αληθινής αγάπης.

«Πήγα λοιπόν στη Βασίλισσα και της είπα: ‘Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω’ και εκείνη απάντησε: ‘Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνεις’. Και αυτό ήταν. Αυτή ήταν η βοήθεια…», λέει αποκαρδιωμένη η Νταϊάνα.

Στη βιντεοσκοπημένη εξομολόγησή της περίπου 4 χρόνια πριν από το θάνατό της, η Νταϊάνα μιλά επίσης για τις πρώτες προσπάθειες του Καρόλου να την εντυπωσιάσει και για τη λύπη που την κυρίευσε λίγο μόλις μετά την ημέρα του γάμου της τον Ιούλιο του 1981.

Όπως υποστηρίζει, πριν από τον γάμο τους είχε συναντήσει τον Κάρολο μόλις 13 φορές. «Με έπαιρνε τηλέφωνο κάθε μέρα επί μια εβδομάδα και μετά δεν μου μιλούσε για τις επόμενες τρεις. Πολύ παράξενο», λέει. «Η συγκίνηση όταν μου τηλεφωνούσε ήταν τεράστια και έντονη».

Σε άλλο σημείο η Νταιάνα μιλά για την επίδραση που είχε στην ίδια το παράνομο ειδύλλιο με ένα μυστηριώδη άνδρα. Η ερωτική αυτή περιπέτεια της είχε κυριεύσει το μυαλό για λίγο καιρό, μέχρι που κίνησε τις υποψίες του Παλατιού.

«Σε ηλικία 24 ετών, ερωτεύθηκα σφοδρα κάποιον που αποτελούσε μέρος όλου αυτού (σ.σ. του βασιλικού περιβάλλοντος) και όταν αυτό αποκαλύφθηκε, τότε εκδιώχθηκε και μετά σκοτώθηκε. Αυτό ήταν το ισχυρότερο πλήγμα στη ζωή μου, οφείλω να παραδεχθώ», δηλώνει στο βίντεο που θα μεταδοθεί από το Channel 4. Στο απόσμασμα αυτό η Νταϊάννα θεωρείται ότι μιλά για τα αισθήματα που έτρεφε για τον Μπάρι Μανάκι, αξιωματικό της βασιλικής ασφάλειας, ο οποίος αργότερα σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα με τη μοτοσικλέτα του.

Η Lady D δεν διστάζει να μιλήσει και για τη σεξουαλική της ζωή με τον Κάρολο. Όπως αναφέρει, δεν της ζητούσε ποτέ να κάνουν σεξ, κάτι που η ίδια πίστευε ότι οφειλόταν στον παράνομο δεσμό του με την Καμίλα Πάρκερ-Μπόουλς (την οποία και παντρεύτηκε μετά τον θάνατο της Lady D). «Κάναμε σεξ μια φορά στις τρεις εβδομάδες περίπου και νομίζω ότι δεν ήταν τυχαίο. Συχνά έβλεπε την κυρία του (σ.σ.: έτσι αποκαλούσε η Νταϊάνα την Καμίλα) κάθε τρεις εβδομάδες πριν παντρευτούμε».

Η ίδια περιγράφει το γάμο της ως τη χειρότερη ημέρα της ζωής της ενώ δεν διστάζει να μιλήσει ανοικτά για τα δικά της «θέλω» μετά την τραυματική εμπειρία της συμβίωσής της με τον Κάρολο: «Αν μπορούσα να γράψω το δικό μου σενάριο, θα τον έστελνα στον αγύριστο μαζί της» (σ.σ. την Καμίλα).

Τα συγκεκριμένα αποσπάσματα επρόκειτο να αποτελέσουν τη βάση για ένα ανάλογο ντοκιμαντέρ του BBC για τη 10η επέτειο του θανάτου της πριγκίπισσας. Παρά τις πολιτικές παρεμβάσεις να απαγορευθεί η προβολή του, κάτι τέτοιο δεν έγινε (τουλάχιστον επισήμως), ωστόσο το ντοκιμαντέρ αφαιρέθηκε τελικά από το πρόγραμμα του BBC παρ’ όλο που η παραγωγή είχε στοιχίσει πάνω από 100.000 στερλίνες.

Στο ντοκιμαντέρ του Channel 4 περιλαμβάνονται νέες ανέκδοτες μαρτυρίες για την πικρή της ιστορία, από τον προσωπικό της γραμματέα Πάτρικ Τζέφσον και τον στενό της φίλο δρ Τζέιμς Κόλθαρστ. Για πρώτη φορά επίσης, μιλά δημοσίως η Αν Αλλαν, η προσωπική δασκάλα χορού της Lady D. H Aλαν μιλά για την απίστευτη ντροπαλότητα της πριγκίπισσας και την απόφασή της να ζητήσει από την Καμίλα να αφήσει ήσυχο το συζυγό της.

protagon.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook