Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Χανίων για τον Αντώνη Παπαδεράκη

η-ομοσπονδία-επαγγελματιών-βιοτεχνώ-126314

papaderakis antonisΜε αφορμή την ανάληψη καθηκόντων από τον Χανιώτη  Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Καταναλωτή Αντώνη Παπαδεράκη, δείτε εδώ, η  Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Χανίων εξέδωσε δελτίο τύπου, το οποίο αναφέρει:

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Χανίων εύχονται θερμά συγχαρητήρια στο κύριο Παπαδεράκη Αντώνη που ανέλαβε τη θέση του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου στο Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού.

Είμαστε χαρούμενοι και αισιόδοξοι που ένας  τόσο αξιόλογος άνθρωπος, ο δικός μας άνθρωπος, καθώς διατέλεσε πρόεδρος της ΟΕΒΕΝΧ, ανέλαβε μία τόσο σημαντική θέση.

Είμαστε σίγουροι ότι ο κύριος Παπαδεράκης, ο οποίος είναι χρόνια συνδικαλιστής και γνωρίζει το εμπόριο και την αγορά καλύτερα από τον οποιοδήποτε θα φανεί αντάξιος των προσδοκιών.

Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση, ένας γνώστης τεχνοκράτης και όχι ένας γραφειοκράτης.

Και πάλι θερμά συγχαρητήρια και καλή θητεία με δύναμη, επιμονή και υπομονή.

Με εκτίμηση,

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ, Παυλάκης Ιωάννης

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ, Τερεζάκης Νικόλαος

One thought on “Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Χανίων για τον Αντώνη Παπαδεράκη

  1. Και συνεχίζεται η στρατιά των ημετέρων!!!! Αντί να βγάλουν μία προκήρυξη για να μπορούν όλοι οι Έλληνες να συμμετάσχουν βάζουν ένα κομματικό στέλεχος να κάνει κουμάντο. Πρώτη φορά αριστερά. Ξεφτιλίζουν την αριστερά αυτές οι κινήσεις. Κατσέλη(μνημονιακή) στη Εθνική, κομματάρχες γενικοί γραμματείς, εταιρεία Lazard στο υπουργείο οικονομικών, Βαλαβάνη, Τσακαλώτος, Σταθάκης καταθέσεις στο εξωτερικό, ρουφιανοι εφοριακοί. Και που είστε ακόμη. Το κομματικό κράτος σε όλο του το μεγαλείο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook