Η Ντόρα Μπακογιάννη στην πιο εξομολογητική και προσωπική της συνέντευξη | Video

η-ντόρα-μπακογιάννη-στην-πιο-εξομολογ-185679

Το παραδέχθηκε και η ίδια η Ντόρα Μπακογιάννη: «Συνήθως δεν με ρωτάνε γι’ αυτά κι εγώ δεν θέλω να τα θυμάμαι, αλλά κάνω μια εξαίρεση σήμερα». Η συνέντευξη που έδωσε στο ΡΙΚ είναι η πιο εξομολογητική και προσωπική που έχει δώσει.

Στη συνέντευξή της στον Τάσο Τρύφωνος, που θα προβληθεί αύριο στο ΡΙΚ, μιλά -μεταξύ άλλων- για τον θάνατο της μητέρας της, Μαρίκας, αλλά και τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε η ίδια: «Η μέρα του θανάτου της μητέρας μου ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου. Είχα τα γενέθλιά μου, ήταν εκλογές και έχασα τη μητέρα μου. Δεν ήμουν κοντά της. Βρισκόμουν στο Ηράκλειο. Ούτε είχα προετοιμαστεί γι’ αυτό το ενδεχόμενο. Στρουθοκαμήλιζα, σε αντίθεση με την αδελφή μου, που ήταν προετοιμασμένη», είπε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε πως ήταν σε τόσο τραγική κατάσταση που ο γιος της Κώστας Μπακογιάννης της είπε «μαμά, θα πεθάνεις κι εσύ;».

dora708Περιγράφει πώς γλίτωσε από τις σφαίρες κατά τη διάρκεια της δολοφονικής επίθεσης εναντίον της και με ποιον μιλούσε στο κινητό εκείνη την ημέρα. Αναφέρει επίσης πως δύο πράγματα δεν μπορεί να αλλάξει: ότι είναι γυναίκα και ότι είναι κόρη του Μητσοτάκη. Λέει χαρακτηριστικά: «Κληρονόμησα όλους τους εχθρούς του και τους μισούς του φίλους».

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook