Η νεαρή ξανθιά που «δαμάζει» τους αλιγάτορες | Photos

η-νεαρή-ξανθιά-που-δαμάζει-τους-αλιγ-415195

Η 24χρονη Kayla Garvey έχει γίνει γνωστή για το γεγονός ότι μπορεί και αντιμετωπίζει τους αλιγάτορες σαν να είναι κατοικίδια.

nextmeal4

Ξεκινώντας από την ηλικία των πέντε ετών, η ξανθιά νεαρή έχει καταφέρει να «συλλάβει» δεκάδες επικίνδυνα ερπετά κατά τη διάρκεια αυτών των ετών. Σε μια περίπτωση μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror, έπιασε έναν αλιγάτορα μήκους 3,5 μέτρων.

nextmeal2

«Δεν τους φοβάμαι. Είναι σαν ένα οποιοδήποτε άλλο κατοικίδιο» λέει η ίδια η οποία ξεκίνησε να ασχολείται με τα συγκεκριμένα ζώα από μικρή, καθώς ο πατέρας της, ο 53χρονος Kevin Garvey, ήταν επαγγελματίας κυνηγός και εργαζόταν στη Φλόριντα.

nextmeal5

Όταν τα θηρία εμφανίζονται σε κήπους, οι τρομοκρατημένοι ιδιοκτήτες ακινήτων καλούν την 24χρονη για να τα «δαμάσει». Όπως αποκαλύπτει η ίδια, η πρώτη φορά που έπιασε μόνη της αλιγάτορα ήταν σε ηλικία 15 ετών, αλλά πλέον είναι εύκολο για εκείνη και δεν την τρομάζει καθόλου.

«Ήταν μια έκρηξη αδρεναλίνης. Ήταν τόσο τρελό», είπε και πρόσθεσε: «Αλλά την ίδια στιγμή μου άρεσε, γιατί ήμουν γύρω από αλιγάτορες για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν με φοβίζουν καθόλου και ποτέ δεν έχω πληγωθεί από κάποιον αλιγάτορα. Έχω χτυπήσει από τις ουρές τους, αλλά δεν κινδύνευσα ποτέ να έχω κάποια απώλεια».

Τώρα, όπως λέει, μπορεί να παγιδεύσει έναν αλιγάτορα που έχει δυο φορές το μέγεθός της και φυσικά έχει συγκεκριμένη τεχνική για να το κάνει αυτό. Υποστηρίζει ότι δεν είναι άγρια αλλά τραχιά ζώα και εκεί έγκειται η μόνη δυσκολία.

Αν ένας αλιγάτορας έχει μεγάλο μήκος, τότε μετά το κυνήγι τον στέλνει στους ειδικούς, οι οποίοι χρησιμοποιούν το δέρμα και το κρέας του. Τα μικρότερα ζώα που αποτελούν και μικρότερο κίνδυνο απελευθερώνονται πίσω στο φυσικό τους περιβάλλον, σύμφωνα με την ίδια.

Και ενώ όπως λέει, αγαπάει αυτά τα πλάσματα, δηλώνει παράλληλα πως δεν ντρέπεται να τα φοράει καθώς έχει ήδη στην ιδιοκτησία της ένα πορτοφόλι και ένα τσαντάκι από δέρμα αλιγάτορα.

Η ίδια έχει μάλιστα αποκτήσει άδεια για το κυνήγι τους, που της επιτρέπει να πιάνει δύο ανά σεζόν, η οποία διαρκεί τέσσερις μήνες.

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook