Η Μόνικα Μπελούτσι έδωσε μαθήματα καυτού φιλιού στις Κάννες – «Ξεζούμισε» τον συμπαρουσιαστή της | Photos + Video

η-μόνικα-μπελούτσι-έδωσε-μαθήματα-καυ-536807

Τι κι αν η Μπέλα Χαντίντ έκανε μία προκλητική εμφάνιση στις Κάννες και η Έμιλι Ραταϊκόφσκι έβγαλε φωτογραφία γυμνόστηθη πριν φτάσει στο κόκκινο χαλί, η οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν εκείνη που επισκίασε τους πάντες, αποδεικνύοντας πως και στα 52 μπορεί να «βάλει κάτω» 20άρες.

Η Μόνικα Μπελούτσι «άνοιξε την αυλαία» του Φεστιβάλ των Καννών, φορώντας μία εντυπωσιακή  total black Dior δημιουργία με τούλι και διαφάνειες.

Συμπαρουσιαστής της ήταν και ο Γάλλος κωμικός Άλεξ Λουστ, ο οποίος είχε την «τιμή» να πάρει ένα καυτό, παθιασμένο φιλί από την Μόνικα Μπελούτσι.

Ουσιαστικά, η ηθοποιός άρπαξε τον Άλεξ από τα μαλλιά, τον γύρισε στο πλάι και αφού τον κράτησε από το χέρι, του έδωσε ένα παθιασμένο φιλί που κράτησε σίγουρα 10 δευτερόλεπτα.

Δείχνοντας πως η Μόνικα Μπελούτσι δεν έχει χάσει καθόλου το σεξ- απίλ της και πως δικαίως είναι ένα από τα μεγαλύτερα σύμβολα του σεξ στον κόσμο, η ίδια απέσπασε με αυτό το φιλί το χειροκρότημα του κοινού.

Εκτός των άλλων, η Μπελούτσι πριν λίγες μέρες είχε πει στην Τelegraph πως τα τελευταία χρόνια κάνει μεγάλη προσπάθεια για να διατηρήσει την σιλουέτα της, μιας και της αρέσουν πολύ τα μακαρόνια και τα κέικ.

«Δεν είμαι άτομο που ξυπνά για να πάει στις 6 το πρωί γυμναστήριο. Η αλήθεια είναι πως μ΄αρέσει η pasta, ένα ποτήρι παλιό κρασί και που και που ένα τσιγάρο. Η συμβουλή μου, λοιπόν, είναι φάτε καλά, πιείτε καλά, κάντε καλό σεξ και γελάστε πολύ. Τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους», είχε αναφέρει η ίδια.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook