Η «Μουρμούρα» γίνεται νέο κόμικ του Αρκά | Photos

η-μουρμούρα-γίνεται-νέο-κόμικ-του-αρ-728628

Η έμπνευση είναι ένα πράγμα που το αναζητάς και μπορεί να μη σου έρχεται ή να σου εμφανιστεί ξαφνικά από το πουθενά. Ο σκιτσογράφος Αρκάς είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα του καλλιτέχνη με ανεξάντλητη έμπνευση από όσα παρακολουθεί γύρω του. Πολιτικής, κοινωνικής, αθλητικής, φιλοσοφικής χροιάς, ακόμα και τηλεοπτικής.

Κάτι τέτοιο φανταζόμαστε συνέβη με το νέο του κόμικ που φαίνεται ότι είναι εμπνευσμένο από τα πολυαγαπημένα ζευγάρια της πιο επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς των τελευταίων ετών στην ελληνική τηλεόραση, της «Μουρμούρας».

Το νέο του κόμικ τιτλοφορείται «Ναπολέων και Ασημίνα» και όπως καταλάβατε περιλαμβάνει ένα παντρεμένο ζευγάρι που αρέσκεται στη… μουρμούρα.

Το υπερήλικο ζευγάρι είναι ουσιαστικά αυτό που λείπει από την τηλεοπτική σειρά, εκεί που βλέπουμε ζευγάρια μέχρι την ηλικία των μεσηλίκων και λίγο παραπάνω.

 

Ο Ναπολέων και η Ασημίνα ήδη από την εμφάνισή τους εδώ και λίγες μέρες έχουν καταφέρει να αγαπηθούν από το κοινό για τις καυστικές ατάκες που πετάει ο ένας στον άλλον, θυμίζοντάς μας ότι τα ζευγάρια μπορούν να ζήσουν για χρόνια μαζί ακόμα και σε ένα καθεστώς συνεχόμενης γκρίνιας και κρεβατομουρμούρας.

Πηγή: dailymedia.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook