Η Μελάνια Τραμπ πέρασε με άριστα τις εξετάσεις! Το επίσημο δείπνο που έμεινε στην ιστορία

η-μελάνια-τραμπ-πέρασε-με-άριστα-τις-εξ-681292

Αναμφισβήτητα το πρώτο επίσημο δείπνο της προεδρίας του Ντόναλντ Τραμπ ήταν μια αποθέωση για την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Η Μελάνια Τραμπ έκλεψε ξανά την παράσταση μέσα στη Chanel λαμπερή τουαλέτα της τραβώντας πάνω της όλα τα βλέμματα. Σε αντίθεση με τη Μπριζίτ Τρονιέ, που φόρεσε Louis Vuitton κρεμ τουαλέτα, με μακριά μανίκια και χρυσές λεπτομέρειες.

Το δείπνο που γράφτηκε στην ιστορία ήταν προς τιμή του ζεύγους Μακρόν και είχε όλα όσα έπρεπε: χλιδή και όλη την αφρόκρεμα της Αμερικής.

Η Πρώτη Κυρία με το στυλ και την φιλοξενία της κατατρόπωσε ακόμα και την μεγάλη της «αντίπαλο» Ιβάνκα Τραμπ αλλά και όλες τις κυρίες που παραβρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης στον Λευκό Οίκο.

Ακόμα και ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ αποθέωσε τη σύζυγό του κατά τη διάρκεια της πρόποσής του. Τη χαρακτήρισε απόλυτα απίστευτη Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. Την ευχαρίστησε για την οργάνωση του δείπνου και όπως είπε δημιούργησε μια βραδιά που όλοι θα θυμούνται για πάντα.

Και υψώνοντας το ποτήρι του για την πρόποση, ευχήθηκε η φιλία του με τον Εμανουέλ Μακρόν να εμβαθύνει ακόμη περισσότερο.

Από την πλευρά του, ο Γάλλος πρόεδρος λειτούργησε εκ του ασφαλούς, μιλώντας στα γαλλικά κατά τη διάρκεια της αντιφώνησής του. Ο πρόεδρος της Γαλλίας ευχαρίστησε τον Αμερικανό ομόλογό του για την τιμή να είναι ο πρώτος ηγέτης για τον οποίο διοργανώθηκε επίσημο δείπνο στον Λευκό Οίκο και  μίλησε για την αδιάρρηκτη φιλία ανάμεσα στις ΗΠΑ και τη Γαλλία.

Οι πρώτοι που έφτασαν ήταν η Ιβάνκα Τραμπ και ο σύζυγός της Τζάρεντ Κούσνερ. Αμφότεροι, άλλωστε, είναι κορυφαίοι σύμβουλοι του Αμερικανού προέδρου. Η Πρώτη Κόρη επέλεξε ένα ροζ βραδινό φόρεμα, αξίας σχεδόν 14.000 δολαρίων και σύμφωνα με τους ειδικούς ήταν το μεγαλύτερό στιλιστικό της φάουλ.

Ακολούθησαν ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς και η σύζυγός του Κάρεν.

Ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Στίβεν Μνούτσιν με τη σύζυγό του

Μόνη και στα ασπρόμαυρα η Κριστίν Λαγκάρντ

Οι αφίξεις στον Λευκό Οίκο

130 ήταν οι καλεσμένοι στο δείπνο προς τιμήν του ζεύγους Μακρόν. Έλειπαν στελέχη των Δημοκρατικών από το Κογκρέσο και δημοσιογράφοι που καλύπτουν τον Λευκό Οίκο. Ο μοναδικός Δημοκρατικός που έλαβε πρόσκληση ήταν ο κυβερνήτης της Λουιζιάνα Τζον Μπελ Έντουαρντς και αυτό εξαιτίας της σχέσης που έχει η πολιτεία με τη Γαλλία.

Φωτογραφίες: Reuters, EPA

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook