Η Μελάνια συνεχίζει την «κηπουρική» παράδοση της Μισέλ | Photo + Video

η-μελάνια-συνεχίζει-την-κηπουρική-π-589403

Μπορεί η πολιτική της κυβέρνησης Τραμπ να είναι εκ διαμέτρου αντίθετη από εκείνη του Μπάρακ Ομπάμα, οι Πρώτες Κυρίες τους, όμως, μάλλον έχουν περισσότερα κοινά.

Ετσι μόνο μπορεί να δικαιολογηθεί η επιλογή της Μελάνια Τραμπ να διοργανώσει το πρώτο της event στους φημισμένους λαχανόκηπους του Λευκού Οίκου, που είχε δημιουργήσει η Μισέλ Ομπάμα το 2009.

Συνεχίζοντας την παράδοση της πρώην Πρώτης Κυρίας, η νέα ένοικος του Λευκού Οίκου φιλοξενεί το πρώτο «White House Kitchen Garden», όπου την Παρασκευή, μια ομάδα παιδιών θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τον διάσημο κήπο με τα λαχανικά.

Όπως δήλωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Στεφανία Γκίσαμ, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να φυτέψουν και να συλλέξουν λαχανικά με τη βοήθεια της Υπηρεσίας Εθνικού Πάρκου.

Και αν οι κακεντρεχείς θεωρούν ότι αυτή είναι μία κίνηση μιμητισμού για να «κλέψει» η Μελάνια λίγη από τη δόξα της προκατόχου της, αντίθετα εκείνη, η Μισέλ Ομπάμα, είχε ευγενή σκοπό το 2009.

Είχε ξεκινήσει τον περίφημο λαχανόκηπο του Λευκού Οίκου ως μία προσπάθεια αφύπνισης κατά της παχυσαρκίας και υπέρ της υγιεινής διατροφής, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις νέες γενιές.

«Είμαι πολύ περήφανη που γνωρίζω ότι αυτός ο μικρός κήπος θα επιβιώσει ως σύμβολο της ελπίδας που όλοι έχουμε για να χτίσουμε ένα υγιέστερο έθνος για τα παιδιά μας … Είμαι αισιόδοξη ότι οι μελλοντικές πρώτες οικογένειες θα αγαπούν αυτόν τον κήπο όπως εμείς» δήλωσε η Μισέλ Ομπάμα.

Πάντως η σύγκριση μεταξύ των δύο Πρώτων Κυριών είναι αναπόφευκτη.

First lady Michelle Obama, joined by school children from across the country, harvest the White House Kitchen Garden, Monday, June 6, 2016, at the White House in Washington. (AP Photo/Andrew Harnik)

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook