Η Μελάνια έγινε… διαφήμιση φροντιστηρίου αγγλικών: «Πού μπορεί να φτάσει κανείς με λίγα αγγλικά»

η-μελάνια-έγινε-διαφήμιση-φροντιστη-587629

Την Μελάνια Τραμπ σκέφτηκαν οι ιδιοκτήτες ενός φροντιστηρίου ξένων γλωσσών στην Κροατία για να προσελκύσουν νέους πελάτες.

Μότο τους «φανταστείτε πού μπορείτε να φτάσετε γνωρίζοντας λίγα αγγλικά» σε μια προφανή παραπομπή στα σπαστά αγγλικά της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ.

Η γιγαντοαφίσα εμφανίστηκε στο Ζάγκρεμπ για λογαριασμό της σχολής Američki Institut με την αμερικανική σημαία να χρησιμοποιείται ως φόντο.

«Οι άνθρωποι μπορούν να έχουν όποια γνώμη θέλουν για τη Μελάνια Τραμπ αλλά αυτό που δεν μπορούν να αρνηθούν είναι την επιτυχία της και τη γνώση της στα αγγλικά. Δεν μπορούν όλοι να γίνουν η πιο ισχυρή γυναίκα του κόσμου» εξήγησε το σκεπτικό του η Ίβις Μπούριτς, η γυναίκα που εμπνεύστηκε την καμπάνια.

«Γινόμαστε αυτόπτες μάρτυρες ενός μεγάλου κύματος μετανάστευσης Κροατών που αναζητούν την τύχη τους σε αγγλοσαξωνικές χώρες όπως η Ιρλανδία, ο Καναδάς, η Αυστραλία κτλ. Αν γνωρίζεις καλά αγγλικά σε αυτές τις αγορές τότε μπορεί να πας μακριά. Και εμείς μπορούμε να σε βοηθήσουμε» εξήγησε ο ιδιοκτήτης της σχολής, Μπρετ Κάμπελ, που κατάγεται από τη Βοστώνη.

Η Μελάνια Τραμπ, γεννήθηκε στην πόλη Νόβο Μέστο στη Σλοβενία και τότε λεγόταν Μελάνια Κναβς. Σε νεαρή ηλικία έφυγε για τις ΗΠΑ προκειμένου να πραγματοποιήσει το όνειρό της να γίνει μοντέλο, επιλογή που την οδήγησε το 2005 στη Νέα Υόρκη όπου και έγινε η τρίτη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ που πλέον είναι πρόεδρος των ΗΠΑ.

Πρώτο θέμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook