Η μαντινάδα του Σταύρου για «Το Ποτάμι» και τη βουλή | Photos

η-μαντινάδα-του-σταύρου-για-το-ποτάμι-206869

theodorakis4

«Ένα ποτάμι στη Βουλή θα μπει να τη γεμίσει, φτάνει ο λαός με λογική και θάρρος να ψηφίσει».

Με αυτή τη μαντινάδα ο Σταύρος Θεοδωράκης υποδέχθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου τους συνεργάτες του στο «Αλάτσι», το εστιατόριο που δημιούργησε με τη γυναίκα του στην περιοχή των Ιλισίων. 



Ο κ. Θεοδωράκης βρίσκεται στο εστιατόριο με συναδέλφους του και δημοσιογράφους που καλύπτουν την προεκλογική επικαιρότητα του «Ποταμιού» και «σερβίρει» στους καλεσμένους του πλούσια κρητικά εδέσματα, ποικιλία φαγητών αλλά και άφθονο κρητικό κρασί.

Ο ίδιος επέλεξε να πιει κόκκινο κρασί και να «τσουγκρίσει» με τους συνεργάτες του, αναμένοντας την εκλογική επιτυχία.
Νωρίτερα, μαζί με συνεργάτες του αλλά και υποψήφιους βουλευτές, ο κ. Θεοδωράκης επισκέφτηκε εκλογικά περίπτερα του Ποταμιού σε Κηφισιά, Χολαργό, Μαρούσι, Πειραιά και Ηλιούπολη.

Ο κ. Θεοδωρακης δηλώνει ικανοποιημένος από την κινητοποίηση και την αγάπη του κόσμου για το νέο κόμμα και εκφράζει την πεποίθηση του ότι το Ποτάμι θα είναι η τρίτη δύναμη σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση.

Αύριο το πρωί θα μεταβεί στη γενέτειρα του, την περιοχή των Χανίων για να ψηφίσει και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Αθήνα, όπου θα επισκεφτεί «περίπτερα» του κόμματος που βρίσκονται σε διάφορες περιοχές της πρωτεύουσας.

Από το ψηφοδέλτιο Επικράτειας στην «παρέα» του κ. Θεοδωρακη βρίσκεονται σήμερα οι κ.κ:
Παναγιώτης Καρκατσούλης, καθηγητής της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης -ο οποίος βραβεύτηκε ως ο καλύτερος δημόσιος υπάλληλος το 2012-, Θάνος Σκόκος, Βασίλης Μαρκής, Αλέξανδρος Μαλλιάς, Σπύρος Καχριμάνης, Γιούλη Μενουδάκου, Άννα Ευφραιμίδου, Στρατής Μούγιερ και Δημήτρης Κυριακού.


protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook