Η Λέξη Που Δε Λες: Απόψε το συγκλονιστικό φινάλε – Δείτε τι θα συμβεί | Photos + Video

η-λέξη-που-δε-λες-απόψε-το-συγκλονιστικ-500939

Αυλαία ρίχνει απόψε η σειρά του Alpha «Η Λέξη Που Δε Λες». Η σειρά που σκηνοθετεί ο βραβευμένος Χανιώτης σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης καθήλωσε τους τηλεθεατές, συγκίνησε και αφύπνισε καθώς προσεγγίζει το θέμα του αυτισμού.

lexi1

lexi2

lexi3

Τι θα συμβεί στο τελευταίο επεισόδιο;

Η Ιωάννα είναι έτοιμη να φύγει για την Αθήνα και ο Τζατζιμάκης την πλησιάζει ξανά για να την διεκδικήσει πιο έντονα. Ο Θοδωρής αποκαλύπτει τον άσχημο χαρακτήρα του στην Ιωάννα και η Νατάσα τελειώνει τη σχέση τους οριστικά. Ο Γιάννης με την Ελένη ξεκινάνε έναν μεγάλο καβγά.

Η Ελένη του χρεώνει ότι είναι απών από όλα όσα περνάει με τον Παυλή και εκείνος την κατηγορεί για εγωιστική συμπεριφορά. Πάνω στον καβγά, κανείς δεν παίρνει είδηση ότι ο Παυλής φεύγει. Όλο το χωριό ξεσηκώνεται και συμμετέχει στην έρευνα για να εντοπιστεί ο μικρός. Ο Παυλής, όμως, είναι άφαντος, σαν να άνοιξε η γη και τον κατάπιε…

Η διασκευή του σεναρίου είναι της Κατερίνας Γιαννάκου.
Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ενσαρκώνουν οι: Μαρία Πρωτόπαππα, Βασίλης Μπισμπίκης, Μάξιμος Μουμούρης, Πηνελόπη Τσιλίκα, Νεφέλη Κουρή, Γιάννα Κανελλοπούλου, Αργύρης Ξάφης, Ντίνα Μιχαηλίδου, Μαρίνα Ψάλτη, Δήμητρα Σιγάλα, Ντέμπορα Οντόγκ, Μιχάλης Αεράκης, ο μικρός Γιώργος Στεντούμης κ.α.
Στον ρόλο του παππού ο Δημήτρης Καταλειφός.
lexi4
lexi5Η σειρά βασίζεται στο σίριαλ The A Word της Keshet.
lexi6

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook