Η Λένα Μαντά παρουσιάζει το νέο της βιβλίο στο καφέ «Κήπος»

η-λένα-μαντά-παρουσιάζει-το-νέο-της-βιβ-144306

mantaΟ Σύνδεσμος Ιστορικών Καφέ Ευρώπης στην πρώτη εκδήλωση από την ίδρυσή του, φιλοξενεί την γνωστή συγγραφέα Λένα Μαντά, την Πέμπτη 15 Μαίου 2014, στις 21:00, στο ιστορικό καφέ «Κήπος» για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου «Τα Πέντε Κλειδιά».

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, η συγγραφέας θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

Η παρουσιάση συνδιοργανώνεται από το βιβλιοπωλείο Βιβλιεμπορική και τις εκδόσεις Ψυχογιός.

LENA MANTA _Afisa_OKΗ Λένα Μαντά γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη αλλά ήρθε στην Ελλάδα σε μικρή ηλικία. Σπούδασε νηπιαγωγός χωρίς ποτέ να θελήσει να ασκήσει το συγκεκριμένο επάγγελμα. Για τρία χρόνια είχε δικό της θίασο κουκλοθέατρου, με έργα δικής της συγγραφής. Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε τοπικές εφημερίδες και για δύο χρόνια διετέλεσε διευθύντρια προγράμματος σε ραδιοφωνικό σταθμό των βορείων προαστίων.

Είναι παντρεμένη, έχει δύο παιδιά και μένει μόνιμα στο Καπανδρίτι. Βραβεύτηκε «Συγγραφέας της Χρονιάς 2009 και 2011» από το περιοδικό Life & Style. To βιβλίo της «Θεανώ, Η λύκαινα της πόλης» έχει μεταφραστεί και στα τουρκικά, τα βιβλία της «Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι» και «Έρωτας σαν βροχή» κυκλοφορούν στα αλβανικά και το «Βαλς με δώδεκα θεούς» που έγινε και τηλεοπτική σειρά στην Κύπρο και στην Ελλάδα, έχει μεταφραστεί και στα κινεζικά.

Τα βιβλία της έχουν πουλήσει περισσότερα από ένα εκατομμύριο αντίτυπα.

Από τις Εκδόσεις Ψυχογιός έχουν εκδοθεί συνολικά δέκα μυθιστορήματά της και μια συλλογή διηγημάτων, ενώ ετοιμάζονται και τα επόμενα βιβλία της.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook