Η κρητικιά σχεδιάστρια μόδας που έγινε πρωτοσέλιδο στη Vogue | Photos

η-κρητικιά-σχεδιάστρια-μόδας-που-έγιν-298403

Είναι ευγενική, απλή, ντροπαλή, σικάτη και απίστευτα προσγειωμένη. Είναι σχεδιάστρια ρούχων υψηλής ραπτικής και έχει καταφέρει να εδραιωθεί στον διεθνή χώρο της μόδας, ενώ τα ρούχα της ξεχωρίζουν για τη χειροποίητη φινέτσα και το εμπνευσμένο από την ελληνική αρχαιότητα στυλ τους.

Ο λόγος για την Σοφία Κοκοσαλάκη, η οποία ξεκίνησε από το Ηράκλειο και εδώ και αρκετά χρόνια έχει κάνει βάση της το Λονδίνο καταγράφοντας πλέον την μία επιτυχία μετά την άλλη!

Sophia-Kokosalaki-designerΗ Κοκοσαλάκη μεταξύ άλλων ντύνει σταρ του Χόλιγουντ όπως οι Γκουίνεθ Πάλτροου, Κριστίνα Ρίτσι, Κέιτ Χάντσον, Νταϊάν Κρούγκερ, Κάμερον Ντίαζ και πολλές άλλες, ενώ έχει αποκτήσει φανατικό κοινό σε όλο τον κόσμο.

Η ταλαντούχα σχεδιάστρια μόλις την προηγούμενη εβδομάδα έγινε εξώφυλλο στη Vogue, παρουσιάζοντας τα νυφικά της για το καλοκαίρι του 2016!

sofia_kokosalakiΌπως χαρακτηριστικά σημειώνεται στο περιοδικό, τα νυφικά της Σοφίας Κοκοσαλάκη είναι μια ωδή στη μοντέρνα θηλυκότητα. Τόσο απέριττα που γίνονται διαχρονικά, με μεταξωτά υφάσματα που αγκαλιάζουν το σώμα, με σέξι διαφάνειες, δαντελένιο μπούστο, έξωμα, με σιφόν πέπλα, με αρχαιοελληνικές ντραπέ αναφορές, με στράπλες σατέν φορέματα. Απολαύστε τα και σχεδιάστε πάνω τους τον γάμο των ονείρων σας!

sofia1

sofia2

sofia3

sofia4

sofia5
sofia6

sofia7

sofia8

sofia9

sofia10

sofia11

sofia12

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook