Η Κρήτη στο πένθος: Στην «γειτονιά των αγγέλων» το πεντάμηνο μωράκι που του έσπασαν το κεφάλι

η-κρήτη-στο-πένθος-στην-γειτονιά-των-α-134079

Η τελευταία πράξη του δράματος που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα, με το θάνατο του 5,5 μηνών βρέφους παίζεται σήμερα στη Σητεία, όπου το άτυχο βρέφος θα κηδευτεί.

Ειδικότερα, μετά τη νεκροψία – νεκροτομή, το άψυχο σώμα του μεταφέρθηκε στη Σητεία, όπου επρόκειτο να ταφεί χθες, ωστόσο τελικά αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα στο χωριό Σκοπή Σητείας.

Την ίδια στιγμή, ο 52χρονος πατέρας, κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον των Αρχών στη Νεάπολη, την Δευτέρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 52χρονος, ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ μετά από κοπή πίτας του Δήμου Σητείας στον οποίο και εργάζεται, ενημερώθηκε για τις συνέπειες των πράξεων του, αφού είχαν περάσει αρκετές ώρες από το συμβάν έως ότου να είναι νηφάλιος και να μπορεί να καταλάβει όσα του έλεγαν.

Σημειώνεται ότι ο 52χρονος πρόκειται να δώσει εξηγήσεις για το περιστατικό, ωστόσο οι αρχικοί ισχυρισμοί του, πως το κινητό του τηλέφωνο, που πέταξε στην σύζυγο του κατά τη διάρκεια καβγά, χτύπησε στο κεφάλι το βρέφος, αντικρούονται από την ιατροδικαστική εξέταση, καθώς το μωρό είχε κι άλλα τραύματα, που δε δικαιολογούνται από το ένα χτύπημα με το κινητό, που επικαλείται ο 52χρονος.

 

One thought on “Η Κρήτη στο πένθος: Στην «γειτονιά των αγγέλων» το πεντάμηνο μωράκι που του έσπασαν το κεφάλι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook