Η Κρήτη κορυφαία επιλογή για οικογενειακές διακοπές των Δανών

η-κρήτη-κορυφαία-επιλογή-για-οικογενε-444077

H Κρήτη η Ρόδος και η Κύπρος, είναι ανάμεσα στους 5 κορυφαίους προορισμούς διακοπών που επιλέγουν οι οικογένειες Δανών, οι οποίες ταξιδεύουν με πολλές διαφορετικές γενιές μελών τους, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε ο μεγαλύτερος τουρ οπερέιτορ της χώρας ιδιοκτησίας της Thomas Cook Northern Europe, Spies.

Η πλειονότητα των ταξιδίων αυτών αφορά τον εορτασμό μιας περίστασης με αφορμή την οποία τα μεγάλης ηλικίας ζευγάρια προσκαλούν στις διακοπές τα παιδιά και τα εγγόνια τους.

Συνήθως ο προορισμός της επιλογής τους είναι ηλιόλουστος. Τα ταξίδια αυτά φέτος αναλογούν στο 6% του συνόλου των ταξιδίων μέσω του Spies, έναντι μόλις 2% πέρυσι. Αυτό το κομμάτι της αγοράς, μάλιστα, έχει γίνει τόσο σημαντικό που ο τουρ οπερέιτορ αποφάσισε να δημιουργήσει στην ιστοσελίδα του ένα ξεχωριστό τμήμα στο κόνσεπτ των οικογενειακών ταξιδίων.

Σύμφωνα με τον τουρ οπερέιτορ, οι 5 κορυφαίες επιλογές προορισμών για αυτές τις πολυμελείς οικογένειες Δανών αυτό το καλοκαίρι είναι οι εξής:

1. Μαγιόρκα

2. Κρήτη

3. Κύπρος

4. Ρόδος

5. Τουρκία

To 60% των ταξιδιωτών αυτών κάνουν διακοπές το χειμώνα, ενώ μεγάλη ζήτηση παρουσιάζουν και τα Γκραν Κανάρια, η Τενερίφη και το Πουκέ στην Ταϋλάνδη. Επτά στα 10 ταξίδια του είδους είναι all inclusive.

tornosnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook