Η ΚΝΕ επιτίθεται στον Τσίπρα: Εφτασες φίλε δεύτερος | Video

η-κνε-επιτίθεται-στον-τσίπρα-εφτασες-φ-177259

«Πάλι μία απ’ τα ίδια;», αναρωτιέται στο σατιρικό βίντεο που ανήρτησε στο Youtube η Νεολαία του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, προχωρώντας σε μια ευθεία σύγκριση του προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

«Εφτασες φίλε δεύτερος» λένε τα μέλη της ΚΝΕ στον Αλέξη Τσίπρα, αφότου έχουν προβάλει ένα απόσπασμα της ομιλίας του στο Φεστιβάλ της Νεολαίας τους ΣΥΡΙΖΑ στις 5 Οκτωβρίου στο οποίο ο κ. Τσίπρας είχε διηγηθεί τα όσα του είχε πει μία γυναίκα «τα μισά να κάνετε από όσα είπατε στη Θεσσαλονίκη, εγώ θα είμαι ευχαριστημένη». Στη συνέχεια προβάλουν ένα απόσπασμα από τα όσα είχε πει σε μια συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου το 2010, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου διηγούμενος τα όσα του είπε ένας συνταξιούχος πως «για την πατρίδα θα θυσιάσει και τον μισθό του».

Σε αυτό το σημείο είναι που ο Αλέξης Τσίπρας φτάνει δεύτερος, με τα μέλη της Νεολαίας του ΚΚΕ να στέλνουν το μήνυμα: «Συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, τσακώνονται ποιος θα μοιράσει τα περισσότερα ψίχουλα».

Σημειώνεται πως δεν είναι το πρώτο σατιρικό σποτ το οποίο ανεβάζει στο διαδίκτυο η ΚΝΕ για τον ΣΥΡΙΖΑ. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε πώς η ΚΝΕ είχε σατιρίσει τον ΣΥΡΙΖΑ για το Μνημόνιο με το μωρό που ξεκαρδίζεται στα γέλια.

kne tsiprasΠηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook