«Η κατάντια της ΝΔ και η δημοσιογραφία τύπου ΣΚΑΪ», με αφορμή το «θάνατο» του Κώστα Γαβρά

η-κατάντια-της-νδ-και-η-δημοσιογραφία-250064

Σκληρή ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για κατάντια της ΝΔ και «δημοσιογραφία τύπου ΣΚΑΪ», εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την είδηση για το «θάνατο» του Κώστα Γαβρά και τα όσα ακολούθησαν με την επίθεση στη Μυρσίνη Ζορμπά.

«Η χτεσινή ψευδής είδηση για τον δήθεν θάνατο του Κ. Γαβρά από ψεύτικο λογαριασμό, που δεν είχε καμία σχέση με την υπουργό πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά, αναδεικνύει το πρόβλημα αξιοπιστίας και διασταύρωσης των ειδήσεων στην εποχή του διαδικτύου», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει:

«Προκαλεί, όμως, οργή και η προσπάθεια εκμετάλλευσης αυτού του χυδαίου και μακάβριου γεγονότος από μερίδα των ΜΜΕ, για να επιτεθούν ακόμα μια φορά στην κυβέρνηση. Μάλιστα, ο ΣΚΑΙ και ο διευθυντής του ραδιοφώνου του, Α. Πορτοσάλτε, αλλά και ο ‘Αδωνις Γεωργιάδης, επέμειναν στη στοχοποίηση της υπουργού Πολιτισμού ακόμα και μετά την αποκάλυψη της ψεύτικης είδησης.

Πέρα από την αναγκαία συζήτηση που πρέπει να ανοίξει στη δημόσια σφαίρα για την αξιοπιστία της ενημέρωσης και την προστασία της από τέτοιες πρακτικές, η λυσσαλέα και χωρίς όρια επίθεση στην κυβέρνηση εκθέτει ανεπανόρθωτα αυτούς που την ενορχηστρώνουν. Αποκαλύπτει το ρόλο της δημοσιογραφίας τύπου ΣΚΑΙ, που από δημοσιογραφικός όμιλος έχει καταστεί δημοσιογραφικός βραχίονας της Ν.Δ. Αποκαλύπτει και την κατάντια της Ν.Δ. που τα βασικά της εργαλεία κατά της κυβέρνησης είναι το ψέμα και η συκοφαντία».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook