Η καλύτερη τράπεζα είναι η… Βουλή | Έδωσε άτοκο δάνειο σε δώδεκα βουλευτές

η-καλύτερη-τράπεζα-είναι-η-βουλή-έδω-251293

vouli_xrimaΆτοκο δάνειο σε δώδεκα βουλευτές όλων των κομμάτων, πλην του ΚΚΕ, αποφάσισε να χορηγήσει η Βουλή, μετά από αίτημα των ίδιων των βουλευτών, οι οποίοι θα το αποπληρώνουν με 50 ευρώ μηνιαία καταβολή, χωρίς τόκους.

Η σχετική απόφαση ελήφθη στην διάσκεψη των προέδρων, όπου υπήρξε και αντιπαράθεση μεταξύ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Μητρόπουλου και Γιάννη Μπαλάφα, οι οποίοι διασταύρωσαν τα ξίφη τους, με αφορμή το ταμείο αλληλεγγύης της Βουλής.

Σύμφωνα με το ereporaz.gr,  ο κ. Μπαλάφας, ζήτησε να καταργηθεί το εν λόγω ταμείο, άποψη που βρήκε αντίθετο τον αντιπρόεδρο της Βουλής. «Δεν πρέπει να καταργηθεί, προσφέρει αλληλεγγύη μεταξύ των βουλευτών στη δύσκολη συγκυρία» υποστήριξε από την πλευρά του ο Αλέξης Μητρόπουλος.

Εν τω μεταξύ, η διάσκεψη των προέδρων συγκρότησε και την Επιτροπή Πόθεν Έσχες, με πρόεδρο την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Α” Θεσσαλονίκης, Δέσποινα Χαραλαμπίδου, ενώ όπως όλα δείχνουν, θα δοθεί παράταση στους βουλευτές προκειμένου να υποβάλουν το «πόθεν έσχες» τους για τη φετινή χρονιά, καθώς οι ημερομηνίες που είχαν ορισθεί παρήλθαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook