Η καλλονή Κρητικιά που έκλεψε την καρδιά του μπασκετμπολίστα Κώστα Κουφού | Photos

η-καλλονή-κρητικιά-που-έκλεψε-την-καρδ-257585

koufos 1Είναι σπάνιο να συναντήσει κανείς ένα ζευγάρι που να είναι τόσο δεμένο, να έχει βρει τους τρόπους να περνάει καλά, να διασκεδάζει και να στηρίζει ο ένας τον άλλον, ειδικά σε καταστάσεις που απαιτούν ιδιαίτερη πειθαρχία και σύνεση. Το δύσκολο αυτό εγχείρημα το έχει πετύχει ο μοναδικός Έλληνας μπασκετμπολίστας που αγωνίζεται στο καλύτερο Πρωτάθλημα του κόσμου, το ΝΒΑ, ο Κώστας Κουφός. Έχοντας στο πλευρό του την εντυπωσιακή Ελληνοαμερικανίδα, Βασιλεία Σεργάκη, έχει βρει την ηρεμία ώστε να είναι απόλυτα αφοσιωμένος στη δουλειά του. Κατόρθωσε από το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς να αποτελεί βασικό μέλος της ομάδας του, τους Ντένβερ Νάγκετς και με τις εμφανίσεις του να κάνει όλους τους Έλληνες περήφανους.

koufos 2Η Ελληνοαμερικανίδα καλλονή, που έχει καταγωγή από την Τρίπολη, τη Θεσσαλονίκη, την Κρήτη και την Ολυμπία έχει κλέψει την καρδιά του «γίγαντα» παίκτη τους τελευταίους οχτώ μήνες (η γνωριμία προϋπήρχε) και συγκατοικούν το τελευταίο διάστημα στο Ντένβερ, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του Κώστα.

Η αρχική γνωριμία τους έγινε σε μια ορθόδοξη εκκλησία το 2009 όταν ο Κώστας αγωνίζονταν στους Γιούτα Τζαζ. Το ίδιο καλοκαίρι,μέσω φίλων, συναντήθηκαν στην Ελλάδα καθώς ο Κώστας ήταν μέλος της Εθνικής μας ομάδας και η Λεία βρισκόταν στη χώρα μας για διακοπές. Ξεκίνησαν να κάνουν παρέα αλλά ήδη είχε γίνει το «κλικ» και οι ίδιοι κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή ότι θα υπήρχε εξέλιξη σε αυτό.

koufos 3Όπως η ίδια η Λεία Σεργάκη εξομολογείται: » Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας μας υπήρξε μια αμοιβαία έλξη. Βγαίναμε για αρκετό καιρό αλλά ουσιαστικά είμαστε μαζί τους τελευταίους οχτώ μήνες. Έχω εγκατασταθεί στο Ντένβερ τον τελευταίο μήνα. Μένουμε μαζί με τον Κώστα σε μια υπεροχή περιοχή και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Έχω ξεκινήσει ήδη να ψάχνω για δουλειά πάνω στον τομέα μου, νομικά και εύχομαι όλα να πάνε καλά».

Η Λεία Σεργάκη παράλληλα με τις σπουδές της στη νομική, που αποτελούσαν προτεραιότητά της, ασχολήθηκε και με το μόντελινγκ έχοντας συνεργαστεί με αρκετούς σχεδιαστές σε φωτογραφήσεις και καταλόγους ρούχων.

koufos 4Το γεγονός ότι και οι δυο είναι Ελληνοαμερικάνοι και κατά πόσο αυτό έχει βοηθήσει τη σχέση τους η όμορφη Λεία μας λέει: » Η γιαγιά μου πάντοτε μου έλεγε να βρω τον τέλειο Έλληνα άντρα. Να που το έκανα…Όλη μου η οικογένεια ,αλλά ειδικά η γιαγιά μου, λατρεύει τον Κώστα και τον θεωρεί μέλος της οικογένειάς μας».

Και συνεχίζει: » Είμαστε πολύ περήφανοι που είμαστε Έλληνες και αποτελούμε κομμάτι της ελληνικής κληρονομιάς. Είναι εξίσου σημαντικό για εμάς το γεγονός ότι θέλουμε να κρατήσουμε ζωντανές τις ελληνικές παραδόσεις στην οικογένεια μας».

Ερωτώμενη για το πώς αισθάνεται για το σύντροφό της μας τόνισε: » Ο Κώστας είναι το άλλο μου μισό. Είναι το πιο απίστευτο άτομο που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Είναι κάτι παραπάνω από ό,τι ονειρευόμουν για έναν άντρα. Έχει μεγάλη καρδιά και σε ό,τι κάνει δίνει τον καλύτερο του εαυτό. Πάντα με κάνει να χαμογελάω και δεν υπάρχει ούτε μια στιγμή που να σε κάνει να αισθανθείς πληκτικά μαζί του. Ο Κώστας είναι ο άνθρωπος που μου δείχνει τις ομορφιές της ζωής. Είναι ο άντρας της ζωής μου».

Τέλος, για το αν θα επισκεφτεί την Ελλάδα το ερχόμενο καλοκαίρι η Λεία δηλώνει: » Θα ήθελα πολύ να βρεθώ στην Ελλάδα το καλοκαίρι. Έχω να έρθω από το 2009. Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν από το πώς θα είναι τα πράγματα με τη δουλειά μου τους επόμενους μήνες».

Πηγή : gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook