Η ιστορία του Χανιώτη που έγινε ταινία στην Αμερική | Δείτε το trailer

η-ιστορία-του-χανιώτη-που-έγινε-ταινία-72329

Έφυγε από την Ελλάδα για να γίνει γιατρός, βρέθηκε σερβιτόρος και έγινε ένας από τους πιο ισχυρούς επιχειρηματίες στο Σικάγο…

Έφυγε από τα Χανιά και κατέκτησε την Αμερική ενώ η ζωή του έγινε ταινία και προβάλεται στη μεγάλη οθόνη. Πρόκειται για τον επιχειρηματία Ευγένιο Βλαχάκη, (Van Vlahakis) ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Κρήτη.

Η ταινία με τίτλο «A Green Story», έκανε πρεμιέρα στις 24 Μαΐου στις αίθουσες της Νέας Υόρκης ενώ στην Ελλάδα θα προβληθεί στις 18 Ioυλίου στους κινηματογράφους από την Feelgood. Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιήθηκαν σε Λος Άντζελες, Σικάγο και Ελλάδα.

Ο Ευγένιος Βλαχάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη. Το 1953 και σε ηλικία 18 ετών αποφάσισε να πάει στην Αμερική προκειμένου να σπουδάσει ιατρική. Τελικά όμως, βρέθηκε να σπουδάζει χημεία, ενώ παράλληλα δούλευε ως σερβιτόρος για να καλύπτει τα έξοδά του.

Για 10 χρόνια εργαζόταν ως χημικός στον τομέα της έρευνας. Το 1967 απολύθηκε και αποφάσισε να ξεκινήσει τη δική του επιχείρηση κοντά στην πόλη του Σικάγο. Σύμφωνα με το flashnews.gr, στην αρχή παρήγαγε καλλυντικά, λοσιόν και σαμπουάν και στη συνέχεια καθαριστικά προϊόντα, τα οποία είχαν μεγάλη απήχηση.

Σήμερα, διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες οικολογικών καθαριστικών, την «Earth Friendly» με 5 εργοστάσια σε ΗΠΑ και Καναδά και με περισσότερους από 300 εργαζομένους, ενώ τα έσοδά του ξεπερνούν τα 500 εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Τα προϊόντα του διατίθενται αποκλειστικά σε πράσινα μαγαζιά και εξάγονται σε Καναδά, Αμερική, Αγγλία, Ελλάδα, Τουρκία, Ταϊβάν και Ιαπωνία.

 

Πηγή : newsit

One thought on “Η ιστορία του Χανιώτη που έγινε ταινία στην Αμερική | Δείτε το trailer

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook