Η ιστορία της Αμερικανίδας που ξεκλήρισε την οικογένειά της | Video

η-ιστορία-της-αμερικανίδας-που-ξεκλήρ-368877

Η 24χρονη Erin Caffey καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη το 2008 όταν «ενορχήστρωσε» την δολοφονία του πατέρα της, της μητέρας της και των δύο μικρότερων αδελφών της

Η νεαρή κοπέλα που κάθεται απέναντι από τον Βρετανό δημοσιογράφο και παρουσιαστή Πιρς Μόργκαν, τραγουδά με αγγελική φωνή τον χριστιανικό ύμνο Amazing Grace. Ποιος θα μπορούσε να πιστέψει ότι η 24χρονη ξανθιά Erin Caffey με το γλυκό χαμόγελο σχεδίασε την δολοφονία του πατέρα, της μητέρας και των δύο ανήλικων αδελφών της το 2008;

Ο παρουσιαστής του Good Morning Britain ταξίδεψε στο Τέξας για να πάρει συνέντευξη από την νεαρή κοπέλα, αλλά και από τον πατέρα της, ιεροκήρυκα Terry Caffey, ο οποίος, όχι μόνο επέζησε, αν και δέχθηκε πέντε πυροβολισμούς, αλλά, όπως δήλωσε στην επίμαχη συνέντευξη, είχε την δύναμη να συγχωρήσει την κόρη του και να κτίσει μαζί της μια νέα σχέση, αφού την επισκέπτεται συχνά στην φυλακή.

Την 1η Μαρτίου του 2008 η 16χρονη τότε Erin σχεδίασε με τον σύντροφό της Charlie Wilkinson, τον καλύτερο του φίλο Charles Waid και την κοπέλα του τελευταίου, να φροντίσει εκείνη να κρατήσει ήσυχο τον σκύλο της οικογένειας, που ζούσε στο Emory του Τέξας και οι δύο άντρες να εισέλθουν στο σπίτι με όπλα και ένα σπαθί σαμουράι και να σκοτώσουν την μητέρα της, τον πατέρα της και τα δύο της αδέλφια.

Πράγματι, όλα έγιναν σύμφωνα με το σχέδιο της νεαρής δολοφόνου. Εκείνη παρέμεινε στο αυτοκίνητο με την φίλη του Waid και οι δύο άντρες σκότωσαν με το σπαθί την μητέρα της Penny και με όπλα τα δύο ανήλικα αδέλφια της, τον Matthew 13 ετών και τον Tyler 8 ετών ενώ ο πατέρας της κοπέλας επέζησε, παρόλο που δέχθηκε πέντε πυροβολισμούς.

Μετά τις στυγερές δολοφονίες οι δύο άντρες έβαλαν φωτιά στην κατοικία, προφανώς για να εξαφανίσουν κάθε ίχνος τους και η νεαρή κοπέλα πήγε με το φίλο της στο τροχόσπιτό του, όπου έκαναν έρωτα. Η αστυνομία την συνέλαβε δύο ημέρες μετά, αν και η ίδια αρνήθηκε την πράξη της.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης στον Πιρς Μόργκαν μέσα από την φυλακή Hilltop Unit του Τέξας, η νεαρή κοπέλα με την «φωνή αγγέλου» και την «ψυχή διαβόλου», δήλωσε ότι όλα έγιναν επειδή έκανε «κακές επιλογές», ενώ ο πατέρας της ισχυρίστηκε ότι η κόρη του άλλαξε μετά την σχέση της με τον Wilkinson. Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα η 24χρονη αποφάσισε να δολοφονήσει την οικογένειά της επειδή είχε αντιρρήσεις για την σχέση της.

Η ιστορία της Erin Caffey έγινε για την νέα σειρά ντοκιμαντέρ με παρουσιαστή τον Μόργκαν και με τίτλο «Killer Women» που θα προβληθεί από το τηλεοπτικό δίκτυο ITV.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook