«Η ζημιά του ΣΥΡΙΖΑ στη χώρα», δια χειρός Κυριάκου Μητσοτάκη | Video

η-ζημιά-του-συριζα-στη-χώρα-δια-χειρό-728769

Το βίντεο κλείνει με τη φράση «Η Ελλάδα δεν έχει χρόνο για χάσιμο», κάτω από την οποία εμφανίζεται το όνομα του Κυριάκου Μητσοτάκη

Με κάθε τρόπο προσπαθεί η ΝΔ να αποδομήσει το κυβερνητικό αφήγημα και λίγες ώρες μετά το διάγγελμα του Αλέξη Τσίπρα από την Ιθάκη, πέρασε στην αντεπίθεση.

Ο πρόεδρος του κόμματος μέσω βίντεο animation που ανάρτησε στον λογαριασμό του Facebook χρησιμοποιεί νούμερα και γραφήματα για να δείξει τη «ζημιά του ΣΥΡΙΖΑ στη χώρα» το διάστημα 2015-2018.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που επικαλείται, το «αχρείαστο» τρίτο μνημόνιο κόστισε τουλάχιστον 100 δισεκατομμύρια ευρώ, ενώ η χώρα έχασε αυτό το διάστημα 34 δισ. ανάπτυξης, ή 8.220 ευρώ ανά νοικοκυριό, συγκριτικά με ό,τι θα είχε πετύχει «χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ».

Η ΝΔ εκτιμά ότι το δημόσιο χρέος των 319,5 δισ. θα ήταν 17,65 δισ. μικρότερο «χωρίς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».

Ακόμα επισημαίνει, τέλος, ότι οι ληξιπρόθεσμες οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία και την εφορία διπλασιάστηκαν το διάστημα 2015-18 στα 135 δισ.

Το συγκεκριμένο βίντεο κλείνει με τη φράση «Η Ελλάδα δεν έχει χρόνο για χάσιμο», κάτω από την οποία εμφανίζεται το όνομα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook