Η ζήλεια και το αλκοόλ τον οδήγησαν στην δολοφονία της συζύγου του!

η-ζήλεια-και-το-αλκοόλ-τον-οδήγησαν-στη-341282

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Μεγαλόπολης Αρκαδίας από την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν 52χρονος άνδρας πήρε την καραμπίνα του και σκότωσε την 54χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η 23χρονη κόρη του ζευγαριού, η οποία ήταν εκείνη που ειδοποίησε την αστυνομία για την τραγική εξέλιξη του τσακωμού των γονιών της. Μάλιστα η 23χρονη κοπέλα βρισκόταν τυχαία στο πατρικό της μαζί με τα παιδιά της.

Τη στιγμή των πυροβολισμών η κοπέλα προσπάθησε να πάει στην κουζίνα για να δει τι συμβαίνει, αλλά η πόρτα που ένωνε την κουζίνα με τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού ήταν κλειδωμένη και αναγκάστηκε να βγει στο μπαλκόνι και να δει από το παράθυρο τους γονείς της νεκρούς.

Πριν τους πυροβολισμούς προηγήθηκε έντονη διαμάχη μεταξύ του ζευγαριού, ο 52χρονος πήρε τότε την καραμπίνα και αφού κλείδωσε την πόρτα της κουζίνας πυροβόλησε την άτυχη σύζυγό του στο στήθος μετά από αυτό έστρεψε την καραμπίνα στο κεφάλι του και τράβηξε την σκανδάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 52χρονος συζυγοκτόνος εργαζόταν περιστασιακά με οκτάμηνες συμβάσεις στην ΔΕΗ της Μεγαλόπολης, ενώ η 54χρονη γυναίκα στον αυτοκινητόδρομο του Μορέα.

Οι γείτονες του ζευγαριού αναφέρουν πως οι εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι ήταν έντονες, ωστόσο τίποτα δεν προμήνυε το τι θα επακολουθούσε. Βέβαια όλοι στην τοπική κοινωνία της Μεγαλόπολης γνώριζαν το πάθος του 52χρονου για το αλκοόλ.

Ο 52χρονος με καταγωγή από την Μεσσηνία, ζήλευε την 54χρονη γυναίκα του και όταν έπινε μάλωναν. Η άτυχη σύζυγός του είχε κάνει κι άλλο γάμο και είχε αποκτήσει δυο παιδιά.

Οι πρώτες ενδείξεις μαρτυρούν ως αιτία του τραγικού περιστατικού τις οικογενειακές διαφορές, ενώ αναμένεται να γίνει νεκροψία-νεκροτομή, για να διαλευκανθεί περαιτέρω η υπόθεση.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook