Η επόμενη μέρα στη ΝΔ: Δεν ανοίγει τα χαρτιά του ακόμη ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης

η-επόμενη-μέρα-στη-νδ-δεν-ανοίγει-τα-χα-285120

Σιγήν ιχθύος σχετικά με τις προθέσεις του για την ηγεσία της ΝΔ κρατά τα ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος σε συνομιλία που ειχε σήμερα, Δευτέρα, με δημοσιογράφους δήλωσε πως θα ανακοινώσει τις αποφάσεις του όποτε κρίνει ο ίδιος.

«Η απόφαση είναι δική μου. Θα την ανακοινώσω όποτε κρίνω. Σέβομαι τη γνώμη όλων. Συζητάω με όλους. Αλλά δεν θα μου επιβάλει κανείς και καμιά τίποτα και ό,τι γίνει δεν θα είναι προϊόν παρασκηνιακής συνεννόησης. Αν πάρω απόφαση, θα την πάρω με πολιτικά κριτήρια για να αλλάξω τη ΝΔ, να είμαι καιρό και όχι για να κάνω τον τοποτηρητή» σχολιάσε.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης φαίνεται πως κερδίζει την προτίμηση του πρών πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, ο οποίος σε επικοινωνία που είχε μέσα στο Σαββατοκύριακο με τον πρόεδρο της ΝΔ τον παρότρυνε να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του αρχηγού του κόμματος.

Σύμφωνα με Το Βήμα, ο κ. Μεϊμαράκης φαίνεται ότι πείσθηκε σε μεγάλο βαθμό να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, αν και ακόμη δεν ανοίγει τα χαρτιά του.

Τον κ. Μεϊμαράκη, εφόσον βάλει υποψηφιότητα, αναμένεται να στηρίξει και η Ντόρα Μπακογιάννη, παρ’ όλο που υποψήφιος είναι και ο αδελφός της, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μέχρι στιγμής υπάρχουν δύο υποψηφιότητες για τη θέση, αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Απόστολου Τζιτζικώστα, ενώ υπογραφές συγκεντρώνει ο πρώην περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Με την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα φέρεται να διαφωνεί ο Κώστας Καραμανλής, και μάλιστα εξέφρασε τις αντιρρήσεις του στον περιφερειάρχη σε επικοινωνία που είχαν.

Η προθεσμία για την υποβολή των υποψηφιοτήτων λήγει την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου.

in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook