Η επίσκεψη της Σοφίας Σακοράφα στα Χανιά | Photos

η-επίσκεψη-της-σοφίας-σακοράφα-στα-χαν-259153

sakorafa2Καλεσμένη του Δήμου Πλατανιά βρέθηκε στα Χανιά η πρώην κάτοχος του Παγκοσμίου ρεκόρ στον Ακοντισμό και Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σοφία Σακοράφα, προκειμένου να παρευρεθεί σε εκδήλωση βράβευσης αθλητών που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις του το έτος 2014.

Η κ. Σοφία Σακοράφα έφτασε στα Χανιά την Παρασκευή 12 Ιουνίου συνοδευόμενη από τον σύζυγο της Κώστα Μπιτσάνη και διέμεινε σε ξενοδοχείο του Πλατανιά.

sakorafa1Το Σάββατο 13 Ιουνίου στις 19:30 στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης η κ. Σακοράφα παρευρέθηκε στην εκδήλωση «Αθλητών έπαινοι» στην διάρκεια της οποίας μίλησε για τις αξίες του Αθλητισμού.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν 80 περίπου αθλητές καθώς και παλαίμαχοι αθλητές και παλαίμαχοι αθλητικοί παράγοντες με καταγωγή από τον Δήμο Πλατανιά.

sakorafa3Η κ. Σακοράφα εμφανώς συγκινημένη που βρισκόταν για μια ακόμα φορά στα Χανιά, την πόλη που το Σεπτέμβρη του1982 στο Εθνικό της Στάδιο κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ στέλνοντας το ακόντιο της στα 74 μέτρα και 20 εκατοστά, εντυπωσίασε τους πάντες με την απλότητα, την καθηλωτική της ομιλία, αλλά και για την τρυφερότητα με την οποία απευθύνθηκε στους νέους αθλητές παροτρύνοντας του να κλείνουν το μάτι σε εκδηλώσεις βράβευσης και να ακολουθούν το «πάμε» στις αθλητικές προκλήσεις που θα γεμίζουν την καρδιά τους.

sakorafa4Η κ. Σακοράφα αναχώρησε από τα Χανιά την Κυριακή το απόγευμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα έξοδα μετακίνησης και μεταφοράς της , καθώς και του συζύγου της, η κ. Σακοράφα αρνήθηκε να τα καλύψει ο Δήμος Πλατανιά που την προσκάλεσε και τα κατέβαλε η ίδια, όπως τονίστηκε στην προσφώνηση που της έγινε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ενδεικτικό και αυτό του τρόπου με τον οποίο επιθυμεί να πορεύεται.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook