Η Εθνική Τράπεζα δέχεται και καταθέσεις μετρητών από σήμερα

η-εθνική-τράπεζα-δέχεται-και-καταθέσε-227972

Η Εθνική Τράπεζα δέχεται από σήμερα και καταθέσεις μετρητών, σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, ενώ θα κάνει δεκτές και αιτήσεις έκδοσης νέων χρεωστικών καρτών για όλους τους ιδιώτες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, «για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συναλλασσομένων, από την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015, η Εθνική Τράπεζα:

Από το δίκτυο των 289 καταστημάτων της που λειτουργούν κατά τη διάρκεια της τραπεζικής αργίας, και ορίστηκαν από την Διοίκηση της Τράπεζας ως αρμόδιες προς τούτο υπηρεσίες,

θα κάνει, πέραν της καταβολής των συντάξεων, αποδεκτές καταθέσεις πελατών καθώς και αιτήσεις έκδοσης νέων χρεωστικών καρτών για όλους τους ιδιώτες, κατόπιν ειδικής εντολής των πελατών θα εκτελούνται πληρωμές σε λογαριασμούς καταθέσεων στο εσωτερικό της χώρας και θα δέχεται καταθέσεις μέσω ΑΤΜ.

«Τονίζεται ότι η Εθνική διαθέτει σε όλη την Ελλάδα περισσότερα από 677 ΑΤΜ (αυτόματες ταμειολογιστικές μηχανές) με δυνατότητα απευθείας κατάθεσης μετρητών (χωρίς φάκελο). Μέσω των ATM αυτών, τα οποία δέχονται απευθείας κατάθεση μετρητών (χωρίς φάκελο), η πίστωση του λογαριασμού είναι άμεση και το ποσό είναι διαθέσιμο από την επόμενη στιγμή. Η δυνατότητα κατάθεσης μετρητών με φάκελο εξυπηρετείται σε επιπλέον 130 ΑΤΜ καταστημάτων με πίστωση λογαριασμού την επόμενη εργάσιμη.

Για αναζήτηση τοποθεσίας ATM με τις ανωτέρω δυνατότητες επισκεφθείτε το www.nbg.gr ή στο i-bank mobile banking (ΑΤΜ & Branches).

Οι ανωτέρω πράξεις διενεργούνται σε εφαρμογή της από 30 Ιουνίου 2015 ΠΝΠ (ΦΕΚ Β´ 66,) η οποία ρυθμίζει θέματα σχετικά με τραπεζικές εργασίες, κατά την διάρκεια της τραπεζικής αργίας βραχείας διάρκειας, σύμφωνα με την ανακοίνωση».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook