Η διπολική διαταραχή οδήγησε γνωστή Ολυμπιονίκη στην πορνεία! | Photos

η-διπολική-διαταραχή-οδήγησε-γνωστή-ο-284072

Τους λόγους που την οδήγησαν να βγει στην πορνεία εξήγησε η τρεις φορές Ολυμπιονίκης Σούζι Φέιβορ Χάμιλτον. Η 47χρονη πλέον Αμερικανίδα δρομέας μέσων αποστάσεων, επικαλέστηκε το σύνδρομο της διπολικής διαταραχής (μορφή μανιοκατάθλιψης), το οποίο της προκάλεσε μανία για το σεξ.

Η Αμερικανίδα Ολυμπιονίκης, πάντως, εξαργύρωσε πολύ ακριβά το… πρόβλημά της, καθώς οι υπηρεσίες που προσέφερε πληρώνονταν με 600 δολάρια την ώρα! Οι αποκαλύψεις της 47χρονης γυναίκας έγιναν με αφορμή την έκδοση του βιβλίου της με τίτλο «Το γρήγορο κορίτσι», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό People, η Χάμιλτον υποστήριξε ότι επέλεξε να βγάλει τη μανία της στο σεξ, αντί για τα ναρκωτικά, το αλκοόλ ή τον τζόγο. «Αποφάσισα ότι το σεξ ήταν η καλύτερη λύση για να εκδηλώσω τη μανία μου», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η δρομέας, η οποία κέρδισε μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1992, 1996 και 2000, δήλωσε ότι αρχικά, το 2005, σκεφτόταν να αυτοκτονήσει, αμέσως μετά τη γέννηση της κόρης της, παλεύοντας με την επιλόχεια κατάθλιψη.

«Ένα βράδυ, καθώς επέστρεφα με το αυτοκίνητο στο σπίτι μου, σκέφτηκα να το ρίξω πάνω σε ένα δέντρο. Όμως σκέφτηκα ότι πρέπει να επιστρέψω σπίτι και να παραμείνω ζωντανή, για να μεγαλώσω την κορούλα μου», πρόσθεσε με έμφαση.

Η Χάμιλτον τόνισε ότι ο σύζυγός της, Μαρκ, στάθηκε στο πλευρό της όλο αυτό το διάστημα. «Μετά απ’ όλα αυτά, πρέπει να δουλέψουμε πολύ τον γάμο μας. Σαν ζευγάρι έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας. Όμως σίγουρα έχουμε δυναμώσει. Πλέον, τα κάνουμε όλα 100 φορές καλύτερα», δήλωσε η 47χρονη Ολυμπιονίκης, η οποία ζει στο Μαλιμπού της Καλιφόρνιας με τον άνδρα της και τη 10χρονη, πλέον, κορούλα τους.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook